Mixwell hivatalosan is elhagyja a G2 Valorant csapatát

Mixwell hivatalosan is elhagyja a G2 Valorant csapatát

Oscar „mixwell” Cañellas a továbbiakban már nem játszik a G2 VALORANT csapatában – árulta el a játékos közösségi média felületein.

A korábbi kapitányt nemrégiben váltotta  Wassim „keloqz” Cista, a csapat aktív játékos sorából, miután a VCT Europe: Stage One selejtezőjén a Vitality, ás az Alliance ellen is vereséget szenvedett a csapat. Mixwell elmondta, hogy ugyan elkeserítette a döntés, de legalább most szabadon megvizsgálhat más lehetőségeket is pályafutását illetően, hogy merre folytassa tovább Valorant karrierjét. 

A zárt selejtezőkön vallott kudarc nem az egyetlen dolog volt amely meghatározta Mixwell jövőjét a G2-nál, hiszen már a tavalyi év is eredménytelenséggel zárult, mikor a csapatnak nem sikerült kvalifikálnia magát az eddigi legnagyobb Valorant eseményre, a VCT Champions-re. A spanyol játékos 2020 júniusa óta tagja a G2 csapatának, amikor is a szervezet belépett a Valorant versenyvilágába. Mixwell segített a csapatnak nemzetközi feltűnést kelteni már a kezdeti napokban. Zsinórban több tornát megnyertek, köztük a WePlay Invitationalt 2020 júliusában, a BLAST Twitch Invitationalt 2020 szeptemberében és a First Strike Europe-ot 2020 decemberében. A G2 azonban képtelen volt megismételni ugyanezeket az eredményeket 2021-ben, leszámítva a VCT Masters Berlin elődöntőjét. Kimaradtak a fontos versenyekről, köztük a VCT Two Reykjavíkról és a Championsről. A meglepetés az, hogy mivel Mixwell hivatalosan is kikerült a csapat jövőbéli terveiből, a 2020 júniusában létrehozott eredeti felállásból az összes játékos szintén elhagyta a csapatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!