Az Activision szerint jól működik a Vanguard és a Warzone anti-cheat rendszere – Szerinted?

Az Activision szerint jól működik a Vanguard és a Warzone anti-cheat rendszere – Szerinted?

Te mit gondolsz? Sok a csaló a CoD-játékokban?

Pörög az élet mostanság a Call of Duty körül. Az Activisiont felvásárolták, bejelentették a Modern Warfare 2-t és a Warzone 2-t, sőt egy Call of Duty film is kilátásban van, amiben Dwayne Johnson is szerepelhet. Mindemellett pedig ott van az éppen aktuális Vanguard, valamint az évek óta futó Warzone.

Bár mindkét játék népszerű, a Vanguard és a Warzone is gondokkal küzd. Rengeteg a csaló a szervereken, valósággal hemzsegnek és alig lehet tiszta játékot találni. Persze próbálkoznak a fejlesztők, tavaly télen élesedett a Ricochat anti-cheat, de újabban már ingame nerffel is büntetik a csalókat.

Az Activision szerint remekül működik a Ricochet, de azért biztos, ami biztos, gyorsan ki is dobtak hozzá egy frissítést.

Mindeközben, a játékosok nem értik miről beszélnek a fejlesztők. Az influenszerek, például Dr Disrespect minden héten a földbe döngöli a Warzone-t, hazugnak hívja a fejlesztőket, miközben az átlag játékosok is szenvednek. Megölhetetlen csalók, láthatatlan csalók, repülő autók, csak hogy az elmúlt hetek eseményeit említsük.

Tényleg működne a Ricochet? Mondjátok meg ti! Szerintetek mennyire jó a Call of Duty játékok csalásvédelme?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!