Brazil AWP-s váltja felpset a GODSENT kezdőjében

Brazil AWP-s váltja felpset a GODSENT kezdőjében

Hónapokig kieshet felps a kezdőből a menedzsment és a játékos közös döntése alapján.

Felps ideiglenesen a GODSENT kispadjára került – jelentette be a játékos egy kedd esti videóban. Az indoklás szerint magánéletében és egészségében is problémák léptek fel. Ezért a csapat menedzserével közösen úgy döntöttek, hogy két-három hónapig megpróbálja ezeket rendezni Brazíliában, ha sikerül, visszatér. Helyét a Dust2.us riportja szerint HEN1 veszi át a kezdőben az ESL Pro League 15. szezonjában.

A GODSENT 2021 második felében folyamatosan tört előre, az év végére már stabil top 30-as csapat lett belőlük miután kvalifikáltak az EPL-re is. Ebben a sikerben fontos szerepe volt felpsnek, aki riflerként erős egyéni teljesítményeket tett az asztalra meccsről meccsre. Viszont 2022-re ez a lendület elfogyott, az év első versenyein felps impactje eltűnt, ami többek között azzal járt, hogy az amerikai RMR-ra sem jutott ki a csapat.

Az ESL Pro League 15. szezonjában a C-csoportot erősíti a GODSENT, ahol a Players (Gambit), a Liquid, a BIG, a Movistar Riders és a Party Astronauts szerepelnek még. Felps kispadra kerülése bizonyára nehezíti a brazilok felkészülését alig egy héttel a fontos meccsek előtt, de HEN1 érkezése (még ha ideiglenes is) válasz lehet egy régóta létező problémájukra, miszerint nincs dedikált AWP-sük – ezt a szerepet rendszerint megosztották egymás között a játékosok.

Az EPL ma folytatódik a B-csoporttal, melyet természetesen magyar nyelven, élőben követhettek majd az esport1tv Twitch csatornáján!

03.16-I MENETREND

12:30 - Vitality vs Sprout
16:00 - FaZe vs ENCE
19:30 - FURIA vs Outsiders

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!