Edző nélkül vág neki a Pro League-nek a Liquid

Edző nélkül vág neki a Pro League-nek a Liquid

Az EPL C-csoport első négy meccséről biztosan lemarad adreN.

A Liquid megerősítette a Dust2.us értesülését, miszerint a CS:GO csapatuk edzője, adreN személyes okok miatt lemarad az EPL C-csoport kezdéséről. Helyét a játékosok mögött a menedzserük veszi át, jokasteve. Az edző várhatóan a március 27-i utolsó, Players (Gambit) elleni meccsre visszatér majd, de így is kihagy négyet az ötből csoportkörös találkozóból.

Jokasteve számára nem ez lesz az első alkalom, hogy edzői szerepben tűnik fel. Korábban a PGL Major Stockholm alatt is ő helyettesítette adreNt, akinek akkor született meg a kisfia. Ha pedig az elmúlt heteket nézzük, nem egy játékos vagy edző maradt le részben vagy egészben versenyekről: Katowicében Bymas, ropz, rain és XTQZZZ, a Pro League során Aleksib és Krimz maradtak ki.

Az ESL Pro League 15. szezonjának C-csoportjában a Liquid mellett feltűnik még a Players (Gambit), a GODSENT, a BIG, a Movistar Riders és a Party Astronauts. Jelenleg a B-csoport küzdelmei zajlanak melyet természetesen magyar nyelven, élőben követhettek – műsorváltozás miatt ma kivételesen – az esport3tv Twitch csatornáján!

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!