Overwatch 2: Véletlenül kiszivárogtatott néhány másodpercet a játékról xQc

Overwatch 2: Véletlenül kiszivárogtatott néhány másodpercet a játékról xQc

Azonnal érzékelte hibáját a Twitch-streamer – amelyet azonban így is elkövetett.

Twitch-streamer karrierje előtt Félix „xQc" Lengyel egy profi Overwatch e-sportoló volt, emiatt is kapott hozzáférést hamarabb az Overwatch 2-höz, a Blizzard ugyanis több jelenlegi és korábbi játékos rendelkezésére bocsátotta a programot. xQc is egy volt ezek között – azonban az egyik élő adása során véletlenül kiszivárogtatta a játékot.

A streamer csatornáján elég széles skálán mozog, hogy milyen játékkal láthatjuk őt játszani, szórakozni. Március 16-án azonban úgy döntött, hogy néhány barátjával az Overwatch-ba vetnék bele magukat. Meg is nyitotta a Battle.net kliensét és megnyomta a "Play" gombot, azonban nem vette észre, hogy egy olyan programot futtatott, amely a „teszt szerver" címkével volt ellátva, valószínűleg ezen érhető el az Overwatch 2 bétája.

„Játszok egy kicsit az Overwatch-csal, mert miért ne? Utána lesz autóversenyzés is, még nem tudom." - mondta, ahogy a töltőképernyő megjelent a kijelzőjén, ekkor fogta fel, hogy mit lát. „Te jó ég! Te jó ég, te jó ég!" - kiáltotta, ahogy megpróbálta bezárni a játékot. „Istenem, ezért börtönbe fogok menni" - fejezte be a mondatot.

Reméljük, hogy ha tényleg börtönbe kell mennie, az legfeljebb GTA V RP-ben fog megtörténni, ő pedig maradéktalanul élvezheti majd tovább az igen barátságos gépigénnyel hamarosan megjelenő játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!