Ezen a hétvégén derül fény a K&H MNEB-HO 1. eseményének bajnokára

Ezen a hétvégén derül fény a K&H MNEB-HO 1. eseményének bajnokára

8 csapattal zárul a liga első nagyobb, nyílt szakasza.

2022. április 2-án kezdődik és 3-án ér véget a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 4. évadában a Hungarian Open 2021-22: Tavaszi liga 1. eseményén a rájátszás. Múlt héten 12 csapattal rajtolt el a csoportkör, ahonnan a legjobb 8 gárda harcolta ki a rájátszásban való szereplést.

Megismétlődik az egyik negyeddöntő, illetve megvan az esély ugyanerre az elődöntőknél is

Óriási esélyt szalasztott el a Team Plague azzal, hogy nem tudott végül csoportja élén zárni. Végül a rájátszás ugyanazon ágára is került a csapat, első ellenfelük azonban az a WiLD MultiGaming lesz, amely az Invitational tornán a döntőig menetelt. A Budapest Five ugyanazt az ellenfelet kapta az első körben, ezúttal is az Exhelp Gaming ellen mérik össze tudásukat. A másik két negyeddöntő MTK Budapest – Afterglow, illetve Future Esports – Spirit Gaming párharcot hozott.

Az elődöntőkben pedig megismétlődhet az Invitational torna elődöntőjének párosítása is, ha az MTK, a WiLD, a Budapest Five és a Spirit Gaming is sikerrel veszi a negyeddöntős szereplését.

MENETREND

A hétvége során a szombati negyeddöntők, illetve a vasárnapi elődöntők Best of 7 formátumúak, míg a döntő Best of 3 mérkőzés lesz Best of 7 szettekből, azaz az nyeri a döntőt, aki két Bo7-et is győztesen abszolvál.

MÁRCIUS 5. (SZOMBAT)

  • 17:00 Budapest Five vs. Exhelp Gaming
  • 18:00 WiLD MultiGaming vs. Team Plague
  • 19:00 MTK Budapest vs. Afterglow Esports
  • 20:00 Future Esports vs. Spirit Gaming

MÁRCIUS 6. (VASÁRNAP)

  • 17:00 (MTK Budapest vs. Afterglow Esports nyertese) vs. (WiLD MultiGaming vs. Team Plague nyertese)
  • 18:00 (Budapest Five vs. Exhelp Gaming nyertese) vs. (Future Esports vs. Spirit Gaming nyertese)
  • 19:00 Döntő

A mérkőzéseket élőben a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján lehet figyelemmel követni, ha pedig az esport1.hu oldalon nézed a közvetítést, úgy ráadásul E1-pontokat is gyűjthetsz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!