Hirdetés

Kiszivárgott infók alapján megkezdődött a VALORANT Mobile tesztelése

Ha igazak az infók, egy országban már tesztelik a játékot, amelyre valószínűleg így is hónapokat kell várnunk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Még tavaly nyáron rántotta le a leplet a Riot Games legújabb projektjéről, amelynek keretein belül mobiltelefonon is játszhatnánk a fejlesztők népszerű FPS-ével, a VALORANT-tal. Azóta a játékról keveset tudunk, kiszivárgott információk alapján azonban lehetséges, hogy nem is kell rá olyan sokat várnunk.

Először még februárban szivárgott ki egy kép, amely szerint a játék valamikor a jövőben egy zárt béta időszakot is kapna, amely egyfajta meghívásos rendszerrel működne: öt barátunkat is meg tudnánk hívni, ha igazak a hírek.

Tegnap, április 7-én pedig további három képernyőfotó látott napvilágot, amelyek alapján Kínában már elkezdődött a játék tesztelési időszaka. A képeken látni, hogy a vizuális elrendezés sok helyen a PC-s változathoz hasonlítana, a képernyőn pedig helyet kaptak a különböző cselekvések végrehajtásához szükséges nyomógombok.

Egyelőre sajnos csak ennyit tudunk a játékról. A Riot Games hivatalosan nem nyilatkozott még sem zárt bétáról, illetve a fejlesztés aktuális állapotáról sem osztott meg információt. Becslések szerint viszont a tesztidőszak ellenére sem valószínű, hogy 2022-ben játszhatunk a VALORANT Mobile-lal, sokan 2023 elejére jósolják a megjelenését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Mi a véleményed a VALORANT mobiltelefonos változatáról?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!