Kiszivárgott infók alapján megkezdődött a VALORANT Mobile tesztelése

Kiszivárgott infók alapján megkezdődött a VALORANT Mobile tesztelése

Ha igazak az infók, egy országban már tesztelik a játékot, amelyre valószínűleg így is hónapokat kell várnunk.

Még tavaly nyáron rántotta le a leplet a Riot Games legújabb projektjéről, amelynek keretein belül mobiltelefonon is játszhatnánk a fejlesztők népszerű FPS-ével, a VALORANT-tal. Azóta a játékról keveset tudunk, kiszivárgott információk alapján azonban lehetséges, hogy nem is kell rá olyan sokat várnunk.

Először még februárban szivárgott ki egy kép, amely szerint a játék valamikor a jövőben egy zárt béta időszakot is kapna, amely egyfajta meghívásos rendszerrel működne: öt barátunkat is meg tudnánk hívni, ha igazak a hírek.

Tegnap, április 7-én pedig további három képernyőfotó látott napvilágot, amelyek alapján Kínában már elkezdődött a játék tesztelési időszaka. A képeken látni, hogy a vizuális elrendezés sok helyen a PC-s változathoz hasonlítana, a képernyőn pedig helyet kaptak a különböző cselekvések végrehajtásához szükséges nyomógombok.

Egyelőre sajnos csak ennyit tudunk a játékról. A Riot Games hivatalosan nem nyilatkozott még sem zárt bétáról, illetve a fejlesztés aktuális állapotáról sem osztott meg információt. Becslések szerint viszont a tesztidőszak ellenére sem valószínű, hogy 2022-ben játszhatunk a VALORANT Mobile-lal, sokan 2023 elejére jósolják a megjelenését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mi a véleményed a VALORANT mobiltelefonos változatáról?