Így festenek Doomfist tankosított képességei az Overwatch 2-ben

Így festenek Doomfist tankosított képességei az Overwatch 2-ben

A fejlesztők eszközöltek néhány drasztikus változtatást a karakteren. 

Nyakunkon az Overwatch 2 zárt bétája és a fejlesztők egyre több információt osztanak meg arról, milyen újdonságok várnak ránk. Nemrég bejelentették például, hogy a játék következő hősének számító Sojourn is a tesztben debütál, továbbá megmutatták képességeit akció közben. A látottak alapján kijelenthető, hogy a hőshöz agresszív és pörgős játékstílus szükséges és valószínűleg szituációs választás lesz a meccsek alatt. 

Sojourn mellett temérdek más újdonság vár ránk az Overwatch 2-ben, ugyanis a Push játékmód, az 5v5 formátum, továbbá a játékosbázis által régóta áhított Ping rendszer mellett több hősön is masszív átalakításokat eszközöltek a fejlesztők. Doomfist például elhagyja a DPS-ek táborát és a Tankok kasztját erősíti majd, amihez alapjaiban kellett újragondolni eszköztárát. A hír kirobbanása óta sokat spekuláltak, hogyan is nézhetnek ki a karakter megújult képességei, szerencsére azonban a Blizzard nem csigáz minket tovább és nemrég leleplezték a részleteket. 

A bejegyzés szerint Doomfist alap életerejét 250-ről 450-re változtatták, az elsődleges fegyvernek számító Hand Cannon sebzését pedig csökkentették, növelték azonban az újratöltési sebességét. Mindemellett egy új képességet is csináltak neki a Power Block személyében, ami erőteret hoz létre, a sokak által idegesítőnek vélt Uppercutot viszont teljes mértékben kivették. 

Érdekesség, hogy a szóban forgó energiapajzs feltölti a Rocket Punchot, melynek sebzését jócskán levették, legyen szó akár egy közvetlen találatról vagy az azt követő falhoz csapásról. A Seismic Slam sem úszta meg változtatás nélkül és hasonlóan működik ezentúl, mint Winston ugrása, ráadásul érkezéskor nem csak sebzi az ellenfeleket, de lassítja is őket. Végül, de nem utolsó sorban a Meteor Strike is megkapta a lassító effektet, a külső kör sebzését 100-15 egységre lőtték be, az aktiváláshoz szükséges időt pedig 0,5 másodpercre kurtították le. Ezek alapján egész izgalmasnak tűnik az új Doomfist, reméljük a játékosbázis is értékelni fogja a fejlesztők munkáját. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszik az átalakított Doomfist?

  • 0 %
  • 100 %