Vár az új korszak: ma jelentik be az F1 22-t

Vár az új korszak: ma jelentik be az F1 22-t

Keveset tudunk az F1 22-ről, de alighanem nagy durranás lesz az első, teljesen EA alatt készült F1-játék!

Az EA és a Codemasters április 21-én, azaz ma délután 17:00-tól jelenti be a 2022-es Formula–1 játékot. Egyelőre szinte semmit sem tudunk a játékról azon kívül, hogy a neve nem F1 2022, hanem az EA Sports más címeihez hasonlóan F1 22 lesz idén. Bizonyára a szokásos listát kipipálják a fejlesztők, azaz szebb grafikára, jobb fizikára, átigazolásokra és toldozott-foltozott funkciókra is számíthatunk néhány új feature mellett.

Az F1 22 nagy durranása alighanem az új autók lesznek, melyek a 2022-es szabályváltozásnak köszönhetően sokkal jobban tudnak versenyezni egymással, ami több előzést jelent. Továbbá nem lenne meglepő, ha végre megérkeznének a sprint hétvégék is. Ami pedig a pályákat illeti, a tavalyi felhozatalhoz képest kikerülhet az orosz, kínai és portugál nagydíj, mert ezek a futamok idén nem képezik a naptár részét, de érkezhet helyettük Miami – elképzelhető, hogy csak későbbi frissítésként. Ráadásul a hivatalos naptárban Szocsi helyén egyelőre egy nagy lyuk van, így annak a futamnak a helyszíne is megérkezhet, talán.

Az F1 22 megjelenése július első hetén lehet, ahogyan az évek óta lenni szokott és PC mellett konzolokra is érkezik. Bár az kérdéses, hogy csak PS5/XBOX Series vagy esetleg az előző generációra is ellátogat még egyszer utoljára a száguldó cirkusz.

A 17:00-kor kezdődő bejelentést alább követhetitek. Természetesen minden fontos részletről beszámolunk majd.

Borítókép: Formula 1/Codemasters/EA

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



VÁROD MÁR AZ ÚJ F1-JÁTÉKOT?

  • 40 %
  • 60 %