Orisa energiadárdát forgat majd az Overwatch 2-ben!

Orisa energiadárdát forgat majd az Overwatch 2-ben!

Viszlát Halt! és Supercharger, hello Energy Javelin és Terra Surge!

Pár nap van már csak hátra az Overwatch 2 zárt bétájának érkezéséig és a Blizzard hiperűrsebességre kapcsolt a ránk váró újdonságok megosztását illetően. Első körben bejelentették a játék következő karakterének számító Sojourn érkezését, a minap továbbá leleplezték, hogy a kasztot váltó Doomfist eszköztára milyen átalakításokon esett át. A részletek és néhány iparági pletyka alapján a rework elég jól sikerült és a dizájnereknek sikerült megtalálniuk az egyensúlyt a védelem és a sebzés kiosztás között. 

A vasöklű öldöklő mellett a Blizzard megmutatta az Orisát érintő változtatásokat is és érdekes módon itt is drasztikus módosításokat eszközöltek. A magunk elé helyezhető pajzs, a Halt! és a Supercharger például lekerült a palettáról, helyettünk teljesen új képességeket adtak a hősnek. Az elsődleges tüzelés nem sokat változott, a Fusion Driver nagyobb lövedékeket lő ki és reload helyett végtelen lőszerrel és túlmelegedési mechanikával rendelkezik, a Fortify pedig plusz 125 életpontot biztosít és 20% lassítja a mozgásunkat. Ezen kívül kapunk egy sokoldalú energiadárdát is, amit eldobva hátra lökhetjük az ellenfelet, magunk előtt forgatva meg sebzést nyelhetünk el vele, így védve a társakat. Az ulti különösen érdekes lett, ugyanis elhasználva azt aktiváljuk a Fortifyt és magunkhoz húzzuk az ellenfeleket, a folyamat végén meg egy területre ható sebzést engedünk szabadjára. 

Érdekesség, hogy időközben lejárt az Overwatch 2 alfáját övező embargó és a meghívott tartalomgyártók elkezdték közzétenni az általuk készített felvételeket. Orisa új eszköztárát a tank szakértő Emonggtól jobban senki sem tudná bemutatni nektek, ezért az alábbi videót ajánljuk figyelmetekbe. Jó szórakozást és tanulást!

Az Overwatch 2 zárt bétája egyébként április 26-án indul, ha szeretnétek jelentkezni rá, látogassatok el a játék hivatalos oldalára és iratkozzatok fel, hátha szerencsétek lesz! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszenek Orisa megújult képességei?

  • 33 %
  • 33 %
  • 33 %