VALORANT: Felháborott a közösség Sova legutóbbi változtatása miatt

VALORANT: Felháborott a közösség Sova legutóbbi változtatása miatt

Nerfelték a Shock Boltját és a drónját is, de nem csak ez nem tetszett a közösségnek.

2022. április 20-án osztotta meg a Riot Games a VALORANT 4.08-as frissítését, amely elsősorban Jettre volt kihegyezve, azonban nem csak ezt az ügynököt érintette. A koreai duelisten kívül ugyanis úgy tűnik, hogy Sovát, illetve a Shock Boltját, valamint a drónját is nerfelték, ami a rajongókat is meglepte, illetve felbosszantotta.

Egy profi játékos vette észre ugyanis, hogy egy shock dart már csak 75 sebzést okoz, illetve a drón is 8 másodpercig működőképes, és csak kétszer tud scanelni. Eddig a sebzés értéke 90 volt, illetve a drón 10 másodpercig működött. A játékosok ennek nem is nagyon örültek, többen egyenesen azt a kérdést is tették fel, hogy „mégis mit művelnek Sovával?".

A különböző animation-öket is Sovával kapcsolatban megváltoztatta a Riot a legutóbbi patch során, azonban összességében is inkább negatív visszajelzéseket kapott. Hivatalos Twitter-oldalán így arról számolt be a fejlesztőgárda, hogy ezeket a változtatásokat azonnali hatállyal kiveszik a patch-ből, így visszatérhetnek a korábbiak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!