Magyar közvetítéssel érkezik a BLAST Showdown!

Magyar közvetítéssel érkezik a BLAST Showdown!

A torna nagy meglepetései lehetnek a legendává vált CPH Flames és a Bad News Eagles.

NIP, Heroic, ENCE, Astralis – csupa izgalmas név. De a kegyetlen valóság az, hogy csak az egyikük érhet oda a BLAST Premier Spring Finalra idén, mert mindegyikük az európai Showdownon küzd a mai naptól. Ráadásul igen nagy az esély arra, hogy a sztori egy újabb dán derbibe fordul a Heroic és az Astralis között a vasárnapi döntőre. Legutóbb is izgalmas volt, főleg az utójáték, amiben állítólag valaki még egy kanapén átugorva próbálta megnyerni a vitát. Ilyesmire azért most nem kell számítani, hiszen online lesz a torna.

A már felsorolt neveken túl további érdekes kihívók pályáznak a héten az egyszem kiadó helyre a lisszaboni döntőn. A Copenhagen Flames azzal került nemrég a címlapokra, hogy legendák lesznek az antwerpeni Majorön, a Bad News Eagles pedig az egyik utolsó helyet csente el a Spirit elől ugyanerre a tornára. A Movistar Riders és az NKT viszont kimaradnak a belga verseny mezőnyéből – ki sem jutottak az RMR-ekre. Ők talán az egyedüli ismeretlen tényezők a Showdownon, míg a CPH Flamesről és a BNE-ről már tudjuk, hogy képesek nagy meglepetést okozni, ezért bizonyára parázs meccseket játszanak majd.

Menetrend

A mai és holnapi napon két-két Bo3 meccs lesz az egyenesági-kieséses rendszerű Showdownon, ezekből négyen jutnak tovább a pénteki és szombati elődöntőkbe, majd vasárnap este a döntővel zárul a torna, amelynek győztese kijut a Spring Finalre.

04.27
16:30 - ENCE vs Copenhagen Flames
19:30 - Heroic vs NKT

04.28
16:30 - Astralis vs Movistar Riders
19:30 - NIP vs Bad News Eagles

Közvetítés

A BLAST Premier Spring Showdownt az Esport1TV kínálatában élőben, magyar nyelven követhetitek Twitchen. Semmiképp se maradjatok le róla!

Borítókép: BLAST

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!