VALORANT: A Riot Games is megemlékszik a 21 évesen elhunyt fülöp-szigeteki játékosról

VALORANT: A Riot Games is megemlékszik a 21 évesen elhunyt fülöp-szigeteki játékosról

A Battle Passban található meg ez a tárgy.

Korábban mi is beszámoltunk arról a szomorú hírről, hogy 21 éves korában elhunyt a „Revive me, Jett!"-mémről elhíresült fülöp-szigeteki játékos. Lance Arcilla azzal vált népszerűvé a közösségben, hogy egy mérkőzésen a Jett-től várta, hogy élessze fel őt, az ügynök viszont nem tud feléleszteni senkit, egyedül Sage-nek van ilyen képessége. A játékos halálának okairól nem tudunk semmit, tragikus hirtelenséggel hunyt el.

Halálhíre után több ötletet is megfogalmazott a közösség, hogyan tudna megemlékezni a játékosról a VALORANT. Az egyik javaslatot pedig, úgy tűnik, hogy a Riot Games is meghallotta, ugyanis az Episode 4 Act III-mal érkező Battle Passban az egyik tárgy, egy tag ugyanis a játékos előtt állít emléket. Ezzel a taggel a „Finest" felirattal láthatjuk el Player Cardunkat – Finest volt a játékbeli neve a fülöp-szigeteki játékosnak.

Nem ez az első eset, hogy a „Revive me, Jett!"-mém megihlette a Battle Pass-t, az Episode 2: Act II során ugyanis egy ilyen sprayt is gyűjthettünk, ez azonban egyértelműen az elhunyt játékosra emlékszik meg.

Az Episode 4 Act III Battle Pass április 27-én válik elérhetővé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!