A Miami nagydíjé a főszerep az első F1 22 videóban

A Miami nagydíjé a főszerep az első F1 22 videóban

Miami, Forma–1, műkikötő, művíz a legelső F1 22 videóban.

Az EA Sports és a Codemasters kiadták az első mozgóképet az F1 22-ből, amiben nem csak a 2022-es autókat láthatjuk versenyzés közben, hanem a Forma–1 legújabb pályáját, a Miami International Autodrome-ot is. A hétvégén élesben is debütáló Miami nagydíj sok vita tárgya volt az elmúlt hetekben, leginkább a művíz és a műkikötő miatt, amit az alábbi tweetben megtekinthettek teljes pompájában.

A kikötő ugyan csak néhány képkocka erejéig látható az F1 22-es „game engine footage” során (0:3-nál, 0:47-nél és 0:55-nél), de ez alapján talán nem is lenne merész kijelentés, hogy jobban néz ki a játékban, mint a valóságban!

Forrás: EA Sports/Codemasters

Természetesen a végleges verzió még sok mindenben eltérhet a videóban látottaktól, de az F1 2021-es emlékekhez mérve egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, hogy ilyen grafika várja majd a széria rajongóit július 1-jén. Az autómodellek szépek, részletesek: a hivatalos versenygépek között feltűnik a vélhetően továbbra is FOM-modellnek nevezett autó (0:37-től) is az előrendelőknek járó Miami témájú festéssel – ahogyan a borítóképen is látható.

Borítókép: EA Sports/Codemasters

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!