K&H MNEB-HO: Véget ért a zárt selejtező, kialakult a csoportok beosztása is

K&H MNEB-HO: Véget ért a zárt selejtező, kialakult a csoportok beosztása is

Az előző eseményen legjobb 4-be jutó csapatok közül 3 is ugyanabba a csoportba került!

2022. május 16-án került megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 4. évadában a Hungarian Open 3. tavaszi eseményének zárt selejtezője. A 16 csapatos versenyen svájci rendszerben csaptak össze a csapatok, közülük pedig 8 juthatott tovább a csoportkörbe, ahová az előző eseményen legjobb 4-be jutó Budapest Five, Future Esports, MTK Budapest és WiLD MultiGaming automatikusan kvalifikált.

Az elsők között, veretlenül a Spirit Gaming és a Team Plague tudta kiharcolni a részvételét. Őket követte az egyaránt 1-1 vereséggel záró Afterglow Esports, Exhelp Gaming és a pog frog, míg 2-2 vereséggel zárva végül a Mstr Fan Club, az Alcohol Damaged Penguin Squad és a Pite Pajtások örülhettek még a továbbjutásnak, így velük vált teljessé a névsor.

A 12 csapat a csoportkörben két darab hatcsapatos csoportba került kisorsolásra, amely végül azt hozta, hogy az egyaránt legjobb 4-be jutó Budapest Five, MTK Budapest és a WiLD MultiGaming is a B csoportba került. Melléjük a zárt selejtezőről továbbjutó ADPS, Pite Pajtások és pog frog csatlakozott, kiegészítve ezzel a hatost. Az A csoportba az Afterglow Esports, az Exhelp Gaming, a 2. eseményen döntős Future Esports, a Mstr Fan Club, a Spirit Gaming és a Team Plague került.

A verseny május 21-én és 22-én ezen csapatok küzdelmeivel folytatódik, minden együttes játszik, ugyanazon csoportban szereplő ellenfél ellen egy-egy Best of 5 szettet, a küzdelmek végén pedig a legjobb 4-4 csapat juthat tovább a rájátszásba. A küzdelmeket ráadásul már élőben is követheted a HungarianRLTournaments Twitch-csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!