"Mentálisan érinthetetlen" – összefoglaló a TEKKEN 7 válogatott felkészülésről

Flow kiváló formában van és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a válogatott felkészülés alatt nyújtott pazar játéka. Emellett az ellenfelei is elmondták a véleményüket, hogy mennyi esélye lehet az Eb-n.

A COVID19 rányomta a bélyegét az elmúlt időszakra, ezért most sem volt még lehetőség egy offline válogatóverseny megszervezésére, így a HUNESZ végül úgy döntött, hogy különböző szakmai szempontok alapján választja ki azt a játékost, aki képviselheti majd hazánkat a nemzetközi porondon TEKKEN 7-ben.

A virtuális bunyósoknak a legjobb közeg viszont az, ha offline körülmények között tudnak megmérkőzni egymással, ezért a felkészülési időszakban hazánk néhány kiváló játékosa örömmel mérte össze tudását Flow-val. A párharcokat BO13-ban bonyolították le, tehát az egyik félnek 7 játszmát kellett nyernie a győzelemhez. A Magyar E-sport Válogatott felkészülési mini tornája, ha lehet így nevezni május 14-én zajlott le és az eredmények mellett a legjobb pillanatokról is készült egy összeállítás:

Flow eredményei a gyakorló meccseken:

  • 7:2 LejCsábla
  • 7:2 DragonKaen
  • 7:3 GenZo

A helyszíni meccsek mindig a legtöbbet hozzák ki a játékosokból, így ennek apropóján kérdeztük a résztvevőket az eredményről:

Az egymás elleni mérkőzésetek alapján mit gondolsz, Flow mennyire felkészült az azerbajdzsáni Európa Bajnokságra?

LejCsábla:

"Első benyomásra az alkalom után azt vettem észre, hogy sokkal kifinomultabban és nyugodtabban áll hozzá a helyzetekhez — élesebbek az érzékei, mint valaha. Érezhető, hogy a problémák megoldása érdekében megfelelően gondolkozik mind játék előtt, és közben is."

DragonKaen:

"Szélesebb látókörre és nagyobb türelemre tett szert az előző nemzetközi versenye óta. Jól fel van készülve."

GenZo (2021-ben volt válogatott játékos):

"Flow nagyon szolid játékos, aki komolyan készül a versenyre. Motivált, határozott, kitartó, magabiztos, mentálisan érinthetetlen."

A felkészülés teljes közvetítését az Esport 4 TV-n nézhetitek meg újból.

Flow első nagy próbájájra tehát Bakuban kerül majd sor, ahol Európa legjobb TEKKEN 7 játékosaival nézhet farkasszemet. Az Eb-t május 26. és 29. között tartják Azerbajdzsánban.

További hasznos információkért keresd a Magyar E-sport Válogatott honlapját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!