18

Elmúltál már 18 éves?


/

BP5 vagy BEE? Este eldől, melyikük lesz TippmixPro CS:GO Masters második továbbjutója!

Hatodik fordulójához ért a TippmixPro CS:GO Masters csoportköre, ma este eldől, ki lesz az ONYX után a második csapat a rájátszásban!

TippmixPro CS:GO Masters B-csoportjában a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület nyerték meg a nyitómeccseiket, ezért ők ma este már a felső ági döntőben a rájátszásba jutásért küzdhetnek. Hétfőn az ONYX már bebiztosította magát a Team Plague elleni A-csoportos győzelmével a playoffban, de ki csatlakozik hozzájuk ma este? A BP5 az Illés Akadémia Spirit elleni győzelmével jutott el idáig, ahol fölényes játékot láthattunk a torna egyik favoritjától. A BEE pedig az iPon Esporton kerekedett felül, miután minden eléjük gördített akadály ellenére is nyerni tudtak előnyből, hátrányból, szoros szituációkból. Vajon a két csapat között kiegyenlítettebb lesz a helyzet? Ha igen, hány pályára lesz szükségük, hogy győztest találjunk ma este?

KÖZVETÍTÉS

A TippMixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-től június 10-ig minden hétfőn (A-csoport) és csütörtökön (B-csoport) jelentkezik az Esport1 szakértőkből álló csapatának élő közvetítésével az Esport1TV Twitch csatornáján és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is. A B-csoport következő mérkőzése tehát:

05.26. 18:00 - Budapest Five vs Békéscsabai E-sport Egyesület (felső ági döntő)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A MAI MÉRKŐZÉST?

  • 75 %
  • 25 %