Újabb coach bug miatt eltiltott edző tért vissza

Újabb coach bug miatt eltiltott edző tért vissza

A dán Rejin másfél éven át volt a MOUZ edzője, de a coach bug őt is utolérte 2020-ban – most az Endpoint élén tér vissza.

Május 25-én lejárt Allan „Rejin” Petersen coach bug miatti eltiltása, ezért az Endpoint be is jelentette őt, mint a CS:GO csapatuk vezetőedzője. Rejin Allan Hendert váltja ebben a pozícióban, aki közel egy éven át dolgozott a szervezettel, de a jövőben inkább a rendezvények közvetítésein szerepelne.

Rejin egy gyengélkedő Endpointot vesz át, akik szebb napokat is láttak már. A csapat idén márciusban még a világ 24. legjobbjának számított a HLTV szerint, de mostanra a 45. helyig csúsztak vissza. Nemrég BOROS emiatt a kispadra és átigazolási listára került, új ötödiket még nem jelentettek be. Rejin az elmúlt két évben a MAD Lions menedzsereként, majd az Entropiq Prague elemzőjeként figyelte az eseményeket, kvázi a partvonalról, így a visszatérésének most nagyon örül a csapat körülményei ellenére is. Az Endpointtól kapott lehetőségről azt nyilatkozta, látta a terveiket, ez alapján „nem igényelt gondolkodást, hogy igennel feleljek”.

Rejint 19,8 hónapra tiltotta el 2020 szeptemberében az ESIC, amiért 2017. és 2019. között a Tricked mestereként többszörösen visszaélt a hírhedt buggal. A Valve-tól életre szóló eltiltást kapott a februárban szintén visszatérő Twistával egyetemben. A csalásról is elmondta véleményét most, hogy az ESIC-től kapott idő lejárt: „Tudom, hogy sokak szemében elárultam a mezőnyt és a közösséget, amit annyira szeretek. Sok hasznos leckét megtanultam az elmúlt két évben. Vissza kell nyerjem a bizalmat, és keményen fogok dolgozni ezért”.

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!