Megduplázta a játék bevételeit a Cyberpunk 2077 next-gen verziója

Megduplázta a játék bevételeit a Cyberpunk 2077 next-gen verziója

Sokan bocsátották már meg a játék botrányos megjelenését, a CD Projekt Red pedig felfedte, hogy egyre több példányt adnak el a játékból.

Közel másfél éve már, hogy megjelent a Cyberpunk 2077, azonban egy ideig a hírek leginkább a játék körül kialakult botrányokról szóltak – no meg arról, hogy több pert is indítottak a fejlesztő CD Projekt RED ellen.

A No Man's Sky-jal egyetemben ez a játék is úgy vonult be a történelembe, mint a legkatasztrofálisabb rajtot vett videójátékok egyike, azonban a megjelenés óta számtalan frissítést kapott a program, a legutóbbi, 1.5-ös verziószámú pedig a következő generációs konzolokra is elhozta a játékot. Mindezek együtt pedig azt eredményezték, hogy a next-gen változat megjelenése utáni másfél hónapban kétszer annyi példányt értékesítettek a játékból, mint az előtte lévő 1,5 hónapos időszakban. Mindezt a CD Projekt Red beszámolójából tudhattuk meg.

A játék eladásainak platformonként megadott arányai, arányosan a megadott időszakokhoz. Bal oldalt a január 1 - február 14, jobb oldalt pedig a február 15 - március 31 közötti időszak látható, az egyes színek a kép alján megadott magyarázat alapján valamely platformot jelölik

Ami pedig a játék jövőjét illeti, a CDPR jelenleg is dolgozik a Cyberpunk 2077 első DLC-jén, melyről a közelmúltban szivárgott ki némi információ. Ezt leszámítva sem unatkozik a csapat, ugyanis a Witcher-sorozat következő része is épp fejlesztés alatt van.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a Cyberpunk 2077-tel?

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.