Csak talált beugrót a Liquid Kölnre, nem is akármilyet!

Csak talált beugrót a Liquid Kölnre, nem is akármilyet!

Miután több szervezet is elhajtotta a Liquidet a beugrókérelemkor, úgy tűnt, a csapat kénytelen lesz edzővel kiállni az IEM Kölnön, ám YEKINDAR az utolsó pillanatban megmentette őket.

A Virtus.pro kispadon ülő játékosa, YEKINDAR lesz a Liquid ötödik embere az IEM Kölnön júliusban – jelentette be a szervezet két órával a felállás zár előtt. Az amerikai csapatnak tegnap estig kellett leadnia a végleges felállását, shox kispadra kerülése után néhány napjuk volt új embert találni a helyére. Ehhez a Dust2.us szerint megkeresték snaxot, jks-t az EG-t és még a Dignitast is, ám nem jártak sikerrel egyik esetben sem. Ezután a legvalószínűbb forgatókönyv daps beugrása volt az edzői székből, de ezt sikerült elkerülni végül.

A Liquid 2022-re három játékost cserélt: visszatért nitr0, leigazolták shoxot és oSee-t. Az eredmények azonban nem jöttek, a tűzerőtől kezdve a játékuk minőségéig sok mindent lehetett kritizálni rajtuk. A Major után egyértelmű volt, hogy csere következik, hamarosan már arról szóltak a pletykák, hogy shox távozni akar, illetve a Liquid tárgyal YEKINDAR leigazolásáról a Virtus.pro-val. A mostani helyzet egy igen izgalmas hozadéka lehet, hogy a két fél így együtt dolgozva döntheti el, működne-e a közös munka vagy sem.

A Liquid felállása Kölnben

Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski
Nick "⁠nitr0⁠" Cannella
Josh "⁠oSee⁠" Ohm
Keith "⁠NAF⁠" Markovic
Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis (beugró)

Damian "⁠daps⁠" Steele (edző)

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!