Ismét ingyenes a This War of Mine!

Ismét ingyenes a This War of Mine!

A lengyel kormány szerint be kellene építeni az oktatási rendszerbe a játékot, ami bemutatja a háború borzalmait.

A háborúk borzalmait sok játék sokféleképpen feldolgozta már a történelem folyamán, de mind közül kiemelkedik a This War of Mine Az oldalnézetes akció / stratégiai játék nem a katonák és a stratégák szemszögét nézi, hanem azokét a civilekét, akik el- és megszenvedik a háborút és annak szörnyűségeit. Őket irányítva mutatja be a játék részletesen, hogy milyen hangulat uralkodik ilyenkor, és milyen körülmények között próbálnak meg az emberek túlélni.

Mivel ez a játék sajnos most is aktuális, a lengyel kormány ingyenesen elérhetővé tette a 11 bit stuidos címét. Nem először ingyenes, más platformokon is elérhető volt már korábban. Azonban, ha lemaradtál róla most pótolhatod, még akkor is, ha a lengyel embereknek szánták ezt az akciót, ugyanis a honlapjukon bárki számára letölthető. Ezzel az a célja a kormánynak, hogy a tanárokat is arra buzdítsa, hogy építsék be tantervükbe. Szeretnék, ha bekerülne kvázi az "ajánlott olvasmányok" közé.

Ennek segítségével az iskolában a tanárok és diákok megbeszélhetnék, hogy mit élnek át a civilek egy háború során, milyen döntéseket kell hozniuk, és milyen körülmények között kell megtenniük mindent a túlélés érdekében.

Amennyiben szeretnétek letölteni, a honlapon (és nem fordítjátok le az oldalt, hanem marad lengyel) a kék Pobierz Grę gombra kattintva szedhetitek le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megszerzed a This War of Mine-t?

  • 92 %
  • 8 %