Új brazil csapatot építhet a GODSENT – a kérdés, kikből?

Új brazil csapatot építhet a GODSENT – a kérdés, kikből?

„A GODSENT brazil, hamarosan hallani fogtok rólunk ismét” – mondta a svéd szervezet, miután eladták a csapatukat.

A 00Nation leigazolta a GODSENT CS:GO csapatának jelentős részét a múlthéten: TACO, dumau és latto mellett távozott az edzői stáb és a menedzser is, hogy coldzerával és try-jal dolgozhassanak. A svéd szervezet neve alatt jelen állás szerint három, a forgatásból kimaradt játékos szerepel még, de a maradásuk minimum kétséges. Viszont a Blix.gg megkeresésére azt válaszolta a GODSENT, hogy nem mennek sehová, megtartják az akadémiát és továbbra is brazil csapattal képzelik el a jövőt. „A GODSENT brazil, hamarosan hallani fogtok rólunk ismét” – ezutóbbit kissé ködösen fogalmazták meg, de megmagyarázzuk miért.

Mit tehet a GODSENT? Kikből építhetnek csapatot? A jelenlegi három játékosuk közül felps négy hónapnyi kispadozás után állítólag távozik. A Dust2.br számolt be arról korábban, hogy a Fluxo nevű Free Fire-szervezet érdeklődik egy projekt iránt, amiben felps és az MIBR-ból lelépő WOOD7 játszanak majd. Erről egyelőre keveset tudni, teljes felállás sincsen még. Ennek ellenére a Blix.gg szerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a játékosok a Fluxoval, így felps aligha lesz része a GODSENT terveinek.

Marad tehát b4rtin és HEN1. B4rtin eredetileg TACOékkal tartott volna a 00Nationbe, de végül tryt nem vásárolta ki a 9z, így kiesett a pixisből a brazil. Ezek után kérdéses volt, hol és mihez akar kezdeni b4rtin, de a Dust2.br szerint a Team One-hoz adják kölcsönbe. Ami pedig HEN1t illeti, semmit sem tudni róla azon kívül, hogy fel sem merült a 00Nation új felállása kapcsán. Ezen a ponton a nagyobb brazil nevek közül csak a korábbi 00Nation játékosok elérhetőek. De azt a projektet valószínáleg a játékosok sem szeretnék újra elkövetni a borzalmas eredmények és kNgV anyósának ámokfutása után, ezért gyanús, hogy a GODSENT nem belőlük vagy HEN1 (és így vagy úgy Lucas1) köré fog építkezni.

A legjobb forgatókönyv ezen a ponton az lehet a GODSENT brazil álmai kapcsán, ha kivárnak. A Young Gods nevű akadémiájuk előléptetése nagyon korai lenne – 18,7 a játékosok átlagéletkora – és az eredmények sem feltétlen indokolnák. Ár-érték arányban természetesen az lehet a legjobb esélyük, ha velük tudnak kezdeni valamit, de ez egy-két év múlva lehet reális. Annak is nagyon kicsi az esélye, hogy a GODSENT kivásárol brazil játékosokat a szerződéseikből, ugyanis a régió híres arról, hogy indokolatlanul hatalmas összegeket kérnek cserében. A következő hetekben bizonyára folytatódik a brazil forgatás, így még néhány jó üzletet is elcsíphetnek azon játékosokkal, akik kimaradnak ebből, de erre sem mernénk nagyobb összegben fogadni. Így a brazil tervek lehet azok maradnak, tervek.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!