s1mple mégsem vonul el, „sok dolog megoldható” a nyári szünet alatt

s1mple mégsem vonul el, „sok dolog megoldható” a nyári szünet alatt

Az IEM Köln előtti sajtótájékoztatóra megváltozott s1mple álláspontja a szünettel kapcsolatos terveiről.

A BLAST Premier tavaszi döntőjének sajtótájékoztatóján arról beszélt s1mple, hosszabb szünetet is tarthat, hogy rendezze életét, miután az orosz-ukrán háború miatt gyakorlatilag hontalanná vált. Nincs albérlete, hónapok óta ugyanazzal a bőrönddel jár versenyről versenyre, rengeteg papírt be kell szerezzen ahhoz, hogy letelepedhessen Európában – mondta akkor. Az IEM Köln előtti sajtótájékoztatóra azonban megváltozott a játékos álláspontja, most már nem tartja szükségesnek a szünetet, ugyanis a nyári szünet elegendő lehet a problémák elhárítására.

A sajtótájékoztató első kérdése arra irányult, mit gondol a 2023-as nyári szünet körül kialakult vitáról. Erre azt felelte, nem igazán számít, ha nem lesznek nagy versenyek utána – ezzel arra utalva, hogy a jövő évi IEM Köln nem lehet akkor, mint idén. A második kérdés s1mple saját szünetére vonatkozott, amiről mostanra megváltozott a véleménye: „[Mi a helyzet a szünetes terveiddel?] Semmi. Engedd el! Jön a nyári szünet, sok dolog megoldható az alatt.” Ezt követően s1mple kapott egy kérdést Boombl4-csal kapcsolatban is, de erre nem volt hajlandó érdemi reakciót adni. Elmondta, hogy látta az interjút és sok szerencsét kíván neki a visszatéréshez.

Végül electroNic irányítói munkájáról, felkészüléséről faggatták az ukrán játékost:

„Szerintem electroNic egyre jobb és jobb lesz B1ad3 mellett, fejlődik az irányítói készsége és át tudja adni a játékkal kapcsolatos információkat az edzőtől a csapatnak.”

IEM KÖLN KÖZVETÍTÉS

Az IEM Köln július 5-én kezdődik és egészen 17-ig tart. Kövesd élőben, magyar nyelven a meccseket az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén!

12:30 - G2 vs Movistar Riders
16:00 - NAVI vs MOUZ
19:30 - FaZe vs 00Nation

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!