R6S: Új szezon, új operátor, új pálya és minden más

R6S: Új szezon, új operátor, új pálya és minden más

Lassan itt Year 7 Season 3, de még mindig nem tudni sokat az újdonságokról.

Néhány héttel ezelőtt, egy kis késés után az Operation Vector Glare megérkezett az éles szerverekre. A Year 7 Season 2 vegyes fogadtatást kapott, a játékosok ugyanis csalódtak kicsit Sensben is és az új shooting range módban is. Nem meglepetés tehát, hogy a közösség máris az új szezon után érdeklődik. Mikor érkezik és mit kapunk vele?

Mikor számíthatunk az új szezonra?

A Year 7 terve alapján, az új szezon nagyjából 2022 szeptembere körül kezdődik majd, de pontos dátumot még nem közöltek.

Milyen újdonságok várhatók Season 3-ban?

Egyelőre nem sok mindent lehet tudni Year 7 Season 3-ról, többek között a nevét sem. Számíthatunk egy eventre és egy arcade módra, de még nem nyilvános, hogy ezek pontosan milyenek lesznek. A Reputation System fontos helyen szerepel a roadmapen, ami a játékosok megítélését teszi majd könnyebbé, valószínűleg ezen is sokat kell még dolgoznia a fejlesztőknek.

Volt szó egy teljesen új pályáról is, de a fejlesztők már hetekkel ezelőtt bejelentették, hogy az biztosan csúszni fog. Season 4-re helyezték át a megjelenést, erről bővebben itt olvashatsz.

Jön új operátor Season 3-ban?

A Ubisoft csapata még nem leplezte le az új operátor kilétét. Voltak róla leakek, amik egy szingapúri operátor felé mutatnak, akit Grimnek hívnak. 

Grim személye egyelőre rejtély marad, de a kiszivárgott információk szerint egy védő lesz, aki inkább a lerakókon marad és nanobotokkal rendelkezik. Itt ismerheted meg őt bővebben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!