R6S V4 Masters: A csoportkörök közepénél még mindig megvan a magyar vezetés

R6S V4 Masters: A csoportkörök közepénél még mindig megvan a magyar vezetés

A nemzetközi versenyeken is helyt állnak a magyar csapatok, nézzük például a V4 Masters versenyét.

Már a negyedik játékhéten is túl vannak a csapatok, alig három maradt hátra a csoportkörök befejezésééig. A ligában a visegrádi négyes országaiból vesznek részt csapatok, akik a saját országaik selejtezőjéből jutottak be. Minden egyes játékosnak egy dolog lebeg a szeme előtt, a Challenger League-be kerülést jelentő győzelem megszerzése. 

Magyarországról két csapat is részt vesz a tornán, a K&H MNEB második helyezett WnP és a WiLD Multigaming ötöse is megméretteti magát. A többi csapatról ebben a cikkben írtunk bővebben. 

Mindkét csapat minden héten színre lép és minden erejével a pontszerzésre koncentrál. A WiLD alakulata jelenleg az ötödik helyen áll, alig két ponttal lemaradva a továbbjutást érő negyedik helytől. Nagyon közel állnak a továbbjutáshoz, bízzunk benne, hogy ez az alapszakasz végén össze is jön nekik.

A WnP helyzete kicsit más, ugyanis ők nem csak a továbbjutásért küzdenek, hanem egyenesen a győzelemért. Jelenleg ők vezetik a tabellát, 15 ponttal. 5 győzelmük van 8 meccs alatt, ezzel jelenleg a legerősebbek a mezőnyben, de még így sem bízhatják el magukat. Mögöttük a második, harmadik és negyedik helyen is 14 pontot gyűjtöttek a csapatok, ezért még hatalmas harcok várhatók az elkövetkezendő napokban.

A tabella jelenlegi állása: 

A V4 Masters mérkőzéseit a Rainbow6HU Twitch csatornáján tudjátok követni csütörtökönként, vagyis mai is!

A V4 Masters mai menetrendje:

  • 18:00 - AGE vs LPH
  • 19:20 - WiLD vs NR
  • 20:40 - INV vs Anonymo
  • 22:00 - WnP vs PACT

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!