K&H MNEB VALORANT: Indul a rájátszás, kövesd élőben a legjobb magyar csapatokat!

K&H MNEB VALORANT: Indul a rájátszás, kövesd élőben a legjobb magyar csapatokat!

A selejtezők időszakának vége, a mai nappal elstartol a nyolcnapos rájátszás.

A K&H MNEB VALORANT versenyjátékának nyári minor kupája ma 18:00-tól elrajtol. A mezőnyben ott vannak a tavaszi legjobbak, valamint a selejtezők győztesei, így egy igazán izgalmas kieséses szakaszra van kilátás. Mindegyik meccsnapon Bo3-as szériákban szurkolhattok kedvenceiteknek, ez alól kivételt csak a bronzmérkőzés és a döntő képez, amelyek az egyik csapat három győzelméig tartanak. De miért éri meg nézni élőben az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube-on és az Esport1.hu oldalán a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupájának minden meccsét?

A magyar VALORANT legnagyobb alakjai miatt

A nyári minor mezőnyében ott lesznek azok a játékosok, akik az elmúlt években már bizonyították tehetségüket és rátermettségüket. HussaR és ikke ismét megpróbálkozik felérni a csúcsra a Rapid Ninjas együttesével, de ott van Truve, aki az iPon Esport vezéreként akadályozná meg ebben a hadműveletben az ellenfeleit. Nem lehet elmenni szó nélkül Tigene, haxtrax és crazyd33r mellett, akik a VALORANT: East United nemzetközi bajnokság döntőjében ugyan alulmaradtak arbie-ék ellen, de most megpróbálkoznak azzal, hogy kiküszöböljék ezt a kisebb csorbát.

Milyen mérkőzések várnak rátok a héten?

Mivel vigaszágas lebonyolítása formátumra váltott a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H a nyári minor kupára, ezért egyetlen elvesztett párharc még nem jelenti a kiesést. Az alsó ágról is lehet nagy meneteléseket prezentálni, elég csak a G2 Esports 2022-es tavaszi LEC bajnoki címére gondolni.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik csapat nyeri a Team Plague vs Illés Akadémia Spirit Bo3-as szériát?