LoL: A jövőben még több mini-rework érkezhet

LoL: A jövőben még több mini-rework érkezhet

Idén várhatóan még Rell és Gangplank kap mini-reworkot.

A Riot az utóbbi időben több mini-reworköt is alkalmazott a játékban. Korábban már módosultak például Tahm Kenchnek, Ahrinak, Rengarnak, Swainnek, Taliyahnak, Olafnak és Sivirnek a képességei. Ezek a változtatások többé-kevésbé sikeresnek mondhatóak, így a Riot Games feltett szándéka, hogy folytassa ezt a folyamatot.

Ráadásul még nagyobb ütemben szeretnék ezeket a módosításokat eszközölni, a fejlesztők még proaktívabbak lesznek, hogy a lehető leggyorsabban modernizálják a régebbi, vagy nem túl népszerű hősöket. Többségében sikeresnek mondhatóak a mini-reworkok. Ugyan nem minden változtatás sült el jól, később ezeket finomította a Riot.

A pozitív visszajelzések arra ösztönzik a fejlesztőket, hogy további hősökre érkezzenek mini-reworkök, még nagyobb mennyiségben.

„Korábban a mini-reworköket akkor alkalmaztuk, amikor már végképp szükségessé váltak. De most történt egy szemléletváltás, új célokat tűztünk ki, meghatároztuk, hogy miként szeretnénk, ha működnének egyes hősök és változtatások. Emiatt sokkal proaktívabban állhatunk ezekhez, és sokkal több karakter kaphat ilyet"  - magyarázta August Browning vezető fejlesztő.

Néhány hősről már tudjuk, hogy érkezik rájuk idén némi ráncfelvarrás. Gangplankre és Rellre is számíthatunk a tizenkettedik szezon során. 

Szerinted kinek kéne ilyen frissítést kapnia?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszenek ezek a változtatások?

  • 14 %
  • 57 %
  • 29 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.