R6S: Szerinted melyik a legjobb pálya?

R6S: Szerinted melyik a legjobb pálya?

A Rainbow Six Siege több, mint 20 választható pályát tartalmaz, a játékosok között epdig örök vitatéma, hogy vajon melyik a legjobb? Szerinted?

20 pálya ide vagy oda, nem titok, hogy minden játékosnak megvan a saját kedvence. Figyelembe véve a különböző statisztikákat, a közösségi felméréseket és sok más szempontot, a Siege.gg-nél most meghozták helyettünk a döntést. A statok alapján az R6S legjobb pályája nem más, mint Clubhouse.

Ikonikus pálya, a játék megjelenése óta elérhető és ma már minden játékos úgy ismeri, mint a saját tenyerét. Az évek során többször is alkalmazkodott a változásokhoz, többek között két reworköt is kapott, az Operation Para Bellum és Crystal Guard során. 

Ez az egyik olyan pálya, amit soha nem hagytak még ki a versenyekről, rengeteg fontosabbnál fontosabb meccs játszódott le itt. Sok játékos választja ezt a kedvencének, a másik két favorit pedig Oregon és Coastline.

Hogyan játssz rajta?

Clubhouse elég nagy területet foglal magába,  egy pincét és két különböző emeletet. Mindhárom részen sok akció történik, de a két legnépszerűbb site a pincében és az első emeleten van. Összesen négy különböző bomb site van a pályán, de ha nem a népszerű részekre esik a választás, a támadók akkor is könnyen mozoghatnak a pályán. 

A hatchek nagyon fontos részei a pályának. Főleg az alsó szinteken játszanak kiemelkedő részt a védelemben, ezért támadó részről a különböző hard breacher operátorok mindig jól jönnek. Védő oldalon hasonló okokból Kaid és Bandit az első helyeket foglalják el a fontossági sorrendben. De nem mehetünk el szó nélkül az olyan legendás roamerek mellett sem, mint Jager vagy Caveira, mindketten kulcsfontosságú figurái lehetnek a pályának.

Neked melyik a kedvenc pályád jelenleg?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!