R6S: Szerinted melyik a játék legrosszabb pályája?

R6S: Szerinted melyik a játék legrosszabb pályája?

Vannak pályák amik nagyon élvezetesek, vannak amik kevésbé, de melyik az amelyik már-már játszhatatlan?

A Rainbow Six Siege a megjelenése óta több, mint 20 pályát kapott. Vannak amiket mindenki ismer és imád, na meg amiket inkább elfelejtenének a játékosok. Miután azt már tudod, hogy melyik a legjobb pálya, itt az ideje, hogy megnézzük, melyiket utálják a legtöbben.

Valószínűleg senkit se ér meglepetés, ha a következő sorokban Tower neve lesz a legtöbbször megemlítve. Az Operation White Noise ikonikus (bár nem a legjobb értelemben) pályája vitathatatlanul a legmeredekebb elképzelések szerint jött létre. Szörnyű az egész, de legalább az operátorok, akik vele érkeztek egész jók lettek. 

Maga az ötlet egész remekül hangzik. Dél-Korea egyik tornya, a Szöulban megtalálható Mok Myeok torony inspirálta pálya a közösség nyomására az első olyan map volt, ahol a támadók a tetőn spawnoltak és innen ereszkedtek le a játéktérre. A részleteket semmiképp sem lehet kifogásolni, valószínűleg ez az R6S legrészletesebb pályája mind közül. Teli van easter eggekkel, apró utalásokkal, elrejtett titkokkal más játékhoz vagy más R6S pályákhoz.

Tower és a szöuli Mok Myeok torony

Sajnálatos módon, már csak a megjelenés után derül ki, hogy mennyire félresikerült a tervezés. Tower egy eléggé nagy és nagyon sötét pálya. A szobák elhelyezkedését is meg lehet kérdőjelezni, de a legfőbb problémát a borzalmas világítás adja. Nem valószínű, hogy a közeljövőben láthatunk Towert bármilyen kompetitív poolban, ahhoz teljes egészében át kellene dolgozniuk a pályát.

Mindenképp értékeljük a sok belefektetett időt, aprólékosan kidolgozott pálya Tower, de az igazság az, hogy játszhatatlan és mindenki utálja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!