R6S: Kiszivárgott videón egy teljesen új Castle Elite skin

R6S: Kiszivárgott videón egy teljesen új Castle Elite skin

Az új elitet a Drót című televíziós sorozat inspirálta és elképesztően menő.

Az R6S sem kivétel. Ahogy szinte az összes modern játékot, úgy a Rainbow Six Siege-et is elárasztották a különböző tematikájú és ritkaságú skinek. Egy-egy darabra pedig jó sokat kell várnia a játékosoknak, az Elit skinek nem teremnek csak úgy minden fán. Most azonban úgy tűnik vége a várakozásnak, Pulse után Castle is új Elit skint kaphat, legalábbis a legfrissebb szivárgás szerint.

Néhány videó bukkant fel Redditen a várható skinről, ám egyelőre hivatalos bejelentés nem történt. Sokak szerint a szettet egy 2002-től 2008-ig futó televíziós sorozat a The Wire (magyarul Drót) egyik karaktere inspirálta. Az animációt és a kinézetet megtekintheted az alábbi posztban, feltéve ha kíváncsi vagy a spoileres tartalomra.

Az animáció remek lett, a kinézet pedig kiválóan illik Castle személyiségéhez. A design ugyan hasonlít Glaz és Pulse elit szettjeihez, sokak szerint nem túl eredeti, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Sajnos a felhasználó, aki kiposztolta a videót, nem tudott pontos megjelenési dátumot mondani, de jó eséllyel a Major döntő előtti bejelentés alatt erre is sor kerül majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!