Fortnite: Új szerkesztési lehetőségekre lenne szükség?

Fortnite: Új szerkesztési lehetőségekre lenne szükség?

Ideje lenne fejleszteni az editelést?

Annak ellenére, hogy hatalmas népszerűségnek örvednek a viszonylag frissen bekerült Zero Build játékmódok, a Fortnite pikantériáját még mindig az építés adja. Ez az ami igazán megkülönbözteti őt a többi játéktól, és aminek köszönhetően a játékosok képesek száz vagy akár ezer órákat a képességeik tökéletesítésére szánni. 

Az alap építőelemek és azok szerkesztésében nem történt számottevő változás az elmúlt években, éppen ezért akadnak olyan rajongók, akik megpróbálnak a dolog elébe menni, és elkészíteni a saját verziójukat, ezzel is inspirálva az Epic Games munkatársait. Így tett Brux – az ismert tartalomgyártó – is, aki új szerkesztési variációkat alkotott, és mutatott be egy videó formájában.

A jelenleg is rendelkezésünkre álló lehetőségekkel, mondhatni, hogy csak alapvető dolgokon tudunk változtatni, azonban az általa megálmodott szerkesztések új távlatokat nyitnak a játékosok előtt. Többek között a fal elem oldalainak kiszerkesztésével kiváló fedezéket, míg a közepének eltüntetésével cseles alakzatot hozhatunk létre. A képsorokon látható legizgalmasabb megoldás azonban a felső sarkak megszüntetése, ami által pont akkora lyuk keletkezik, hogy ugrásból kényelmesen tüzelhessünk a mögötte tartózkodókra. 

A felvétel második felében tisztán látszik, hogy Brux nem csupán megalkotta, de be is gyakorolta az új szerkesztési lehetőségeket. A gyors részeknél figyelhetjük meg igazán, hogy milyen hasznos is lenne pár új megoldás bevezetése.

Szerintetek szükség lenne fejlesztésekre a szerkesztés területén, vagy felesleges túlbonyolítani és teljesen megfelel a jelenlegi állapotában?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kipróbálnád a videóban látottakat?

  • 20 %
  • 20 %
  • 60 %