R6S: Mennyibe kerülnek a legnépszerűbb skinek?

R6S: Mennyibe kerülnek a legnépszerűbb skinek?

Ugyan a skinek nem adnak semmi plusz előnyt a játékban, remekül festenek és ezért sokan fizetnek is.

Vannak nagyon szép és még annál is szebb darabok, ám könnyen szem elől téveszthetjük őket a bolt mélyén. Kár tagadni, mindenki imádja a skineket, még akkor is, ha a megjelenésen kívül semmi pluszt nem adnak a játékhoz, bár ez jobb is inkább így. Vannak extrém esetek ugyan, amikor némelyik outfit segítségével beleolvadhatunk a környezetünkbe, de ezeket hamar javítják a fejlesztők. Legjobbat, legszebbet lehetetlen hirdetni a skinek között, de azért mindenkinek vannak kedvencei. Íme most az nagy átlag szerint top 3 R6S-skin.

Black Ice

Valószínűleg a legikonikusabb darab, erősen kétlem, hogy lenne olyan R6-os ismerősöd, aki ne ismerné ezt a skint. Az éveken át tartó exkluzivitás tette ilyen értékessé, mivel ezt a fajtát csak különböző packekből lehetett kinyitni. A Bravo Packek óta viszont egyre több van belőle a szervereken.

Sajnálatos módon a Black Ice nem univerzális skin, annak ellenére sem, hogy sokak összekeverik más darabokkal.

R6 Share Skinek 

Az R6 Share skinek különböző Rainbow Six Siege e-sport csapatok köré épülnek. Évente vannak kijelölt időszakok, amikor bemutatják az új csomagokat, a legutóbbi szettet például itt tudod megtekinteni. Ezek a skinek legtöbbször rendkívül szépre sikerülnek, a legjobb darabokat pedig bármikor meg tudod venni a boltban. 

Elite Rainbow Six Siege skinek

A Rainbow Six Siege legrangosabb szettjei az Elite csomagok, melyek mindenki kedvencei jelenleg. Ezek a csomagok csak R6 Creditért vehetők meg, ráadásul nem is kevésért, 1800 Credit egy ilyen csomag. A borsos árat mindenképp kompenzálja a külső és az extravagáns animáció, ami a meccs utáni képernyőn látható, ha egy elit skines karakter nyeri az MVP-címet. 

Ezeket a csomagokat általában különböző ingame események inspirálják, mint például a Mira Inspiración elitet, akinek a saját háttértörténete alapján tervezték meg a kinézetét. Vannak azonban kivételek is, Ash Tomb Raider elitjét Lara Croft klasszikus kinézete adta.

 

Ha megtetszettek ezek a skinek, érdemes tudnod, hogy mindegyiket máshol találod a játékon belül. A Black Ice skineket csak csomagokból tudod kinyitni, míg az R6 Share darabjait bárhol a boltban meg tudod vásárolni, ezért menj biztosra és nézd át alaposan mindegyiket. Az elit skineket boltban nem találod meg, az adott operátor menüjén belül fogod megtalálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!