Hirdetés

R6S: A legszebb elite skinek egyetlen galériában

Az elite skinek a játék legnagyrabecsültebb darabjai. Neked melyik a kedvenced?

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege, mint sok más FPS-játék, tele van mindenféle kozmetikai kiegészítővel. Olyan sokkal, hogy eldönteni melyik a legjobb közülük. Jelenleg több, mint 40 elite csomag áll rendelkezésre a játékon belül, van olyan operátor akinek több is van és van, akiknek egyelőre egy sem. Az eliteknél nem csak magát az outfitet kell számításba venni, hanem a fegyver skint és az egyik legfontosabb részét a csomagnak, a győzelmi animációt is. Mindenkinek megvan a saját ízlése és a saját favorit listája az elitek között, íme a mi kedvenceink.

Melusi - UMVIKELI

A galériáért kattints a képre!

Ezt a kinézetet Melusi háttértörténete inspirálta, egy Louwsburg nevű kisvárosban nőtt fel Dél-Afrikában, és a design tele van mindenféle apró részlettel ami elmeséli ezt a történetet. Ezen kívül nagy plusz, hogy az MP5 fegyverre kapott skint ami az egyik legnépszerűbb védő fegyver a játékban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!