Fortnite: Még a seasonben visszatér a Junk Rift?

Fortnite: Még a seasonben visszatér a Junk Rift?

Egy igazán megosztó tárgyról van szó.

Chapter 3 Season 3 előzetesében több olyan tárgy is feltűnt, amely aktuálisan nem volt elérhető a játékban, így az évad során való bekerülésükre számíthattunk. A nagy részük meg is jelent a szigeten Firework Flare Gun, Rispaw Launcher, Charge SMG –, azonban van amelyikkel még nem találkozhattunk, pedig túlléptük már a season felét.

Az előzetesben felbukkanó Junk Rift csak egy rövid ideig – a 10.10-es frissítéstől a 11.00-ásig – volt használható, és működése igazán megosztotta a közösséget.

A tárgy eldobásával egy riftet idézünk meg az égen, melyből egy véletlenszerű tárgy pottyan az adott területre. Ez az épületeket porig rombolja, az ott tartózkodókra pedig sebzést mér. Csak a menekülés jelenthet védelmet ellene. Mivel láthattuk az évad előzetesében, biztosak lehetünk abban, hogy az Epic Games hamarosan unvaultolja. Ez valószínűleg a nyári eseménysorozat után, a következő seasont megelőző hetekben fog megvalósulni.

Amíg a Junk Riftre várunk, a nyári event is tartogat számunkra meglepetéseket, ugyanis azontúl, hogy visszahozta a Boogie Bombot még számíthatunk az Impulse Grenade-re, a Crash Padre és a Saucerre is.

Te melyik visszatérőt várod a leginkább?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó item a Junk Rift?

  • 38 %
  • 38 %
  • 25 %