Fortnite: Ma is visszakaptunk egy tárgyat

Fortnite: Ma is visszakaptunk egy tárgyat

Számtalan szituációban a hasznunkra lehet.

A mai aprócska frissítéssel unvaultolták a Crash Padet, amelyet először a 12.30-as update során adtak hozzá a játékhoz, majd a 15.00-ás során kivették. A tárgy eldobását követően, a célzott területen létrejön egy levegővel teli szerkezet, amely a Bouncerhez hasonlóan képes a magasba röpíteni a játékosokat. Egy idő után leereszt, de addig bárki használhatja. Egy bevitt találat is elég a kilyukasztásához.

Nagyon sok olyan szituáció van, ahol a segítségünkre lehet ez az item, köszönhetően annak, hogy akár a dupla ugrással is aktiválható. Ha időben kapcsolunk, elkerülhetjük a zuhanási sebzést, elmenekülhetünk, vagy éppen mások nyomába eredhetünk vele. 

A box fightok során ha az ellenfél dobozának a tetejére sikerül dobnunk megfelelő módon, azzal szétrombolhatjuk az őt védő elemeket, és könnyedén bejuthatjuk hozzá, vagy lövést mérhetünk rá. Most, hogy bent van a játékban, ezt érdemes szem előtt tartani, és mindig számításba venni, ha túlságosan biztonságban érezzük magunkat.

A competitive játékmódokba nem került be, valószínűleg azért, mert csupán a nyári eseménysorozat részeként tért vissza, hasonlóan a Boogie Bombhoz, és a további két tárgyhoz, amelyekre még számíthatunk. Ezenfelül hamarosan viszontláthatjuk a Junk Riftet, ami mérföldekkel megosztóbb tárgy, mint a Crash Pad.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szereted a Crash Padet?

  • 50 %
  • 25 %
  • 25 %