Ilyen lenne a Fortnite Minecraft építményekkel

Ilyen lenne a Fortnite Minecraft építményekkel

És milyen lenne a Minecraft Fortnite építményekkel?

Az utóbbi időben elszaporodtak a Fortnite-tal kapcsolatos rajongói alkotások, melyeknek a minősége mesteri szintre lett feltornázva. Számos tartalomgyártó fektet rengeteg időt abba, hogy különböző verziókkal álljon elő, és ez látható módon hozta nekik a várt eredményt, hiszen gyakran pár nap alatt milliós nézettségekre tesznek szert. 

A Battle Busból átalakuló Optimus Prime-tól elkezdve, a Chapter 1-es szigeten át, a különleges szerkesztési lehetőségekig mindennel találkozhattunk mostanában, azonban Brux – tartalomgyártó – legújabb alkotása a személyes kedvencem, hiszen egy olyan játék elemeit emeli át a Fortnite-ba, amely nagy hatással volt rám és ezzel biztosan nem vagyok egyedül.

Fortnite-ból jól ismert építési elemek ki lettek cserélve a Minecraft alakzataira, ezáltal pedig egy igazán szürreális 40 másodpercben lehet részünk, míg a felvételeket nézzük. Brux megint elképesztőt alkotott, hiszen a videó láttán nem is tűnik elképzelhetetlennek, hogy a következő frissítéssel megváltoztassák az elemeket, és minden gond nélkül működjön. 

A Minecraft blokkokkal kivitelezett építés ismét egy érdekes koncepció, amely talán megérne egy együttműködést is – a közösség biztosan oda lenne érte. A Creative 2.0 elkészültével reményeim szerint lehetőség lesz az építési elemek testreszabására is a sok újdonság mellett.

Ti kipróbálnátok a videóban látható módot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nagy szabadságot ad majd a Creative 2.0?

  • 14 %
  • 57 %
  • 29 %