K&H MNEB-HO: Megizzasztaná ellenfeleit a SARAS TEAM aktuális mérkőzésein

K&H MNEB-HO: Megizzasztaná ellenfeleit a SARAS TEAM aktuális mérkőzésein

Örül a kvalifikációnak a pótselejtező győztes csapata, és jó érzésekkel szeretne hazamenni a döntőről.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. Tegnap a Pite Pajtások csapata mutatkozhatott be, a mai nappal pedig a pótselejtező győztes csapata, a SARAS TEAM teheti meg ugyanezt.

A csapat tagjai:

  • barycade
  • Gabessz
  • Ricso5
  • Kylo (csere)

A legelső őszi heti kupa óta van együtt a csapat magja, de a hétvégi ligaversenyek során többször nem úgy jöttek be a számításaitok, ahogy talán szerettétek volna. Az online pótselejtezőn viszont veretlenül harcoltátok ki részvételeteket. Milyen érzés, hogy itt lehettek ti is az ország?

„A csapat az régóta ugyanaz a felállás és jól bevált. Sajnos sokszor nem értünk rá részt venni a legtöbb versenyen, nagyrészt azért nem jutottunk el oda, ahova szerettük is volna. Az új formátum sokat segített a bejutáshoz, előtte a legjobb 4-be kerülni elérhetetlen volt. Természetesen örülünk a bejutásnak, és minél jobb élményeket remélünk."

Az őszi ligában a másodosztályban szerepeltetek, tavasszal pedig többször is a zárt selejtező jelentette számotokra a végállomást, mi volt az, amivel meg tudtátok így is tartani a motivációtokat az esetleges részvétel kapcsán?

„A másodosztály egy nagyon jó verseny volt számunkra, szerettük is játszani. Sajnáltuk, hogy feljutást nyertünk az 1. osztályba, majd hirtelen megváltozott a rendszer. Kissé motivációnkat szegte, jobban fókuszáltunk a mindennapi életünkre. Emiatt a csapat felállása is kaotikusabb lett, nehéz volt összeszedni a 3 játékost. Becsületesen gyűjtögettük a pontokat, így be is kerültünk a pótselejtezőre, ahol egy jó teljesítménnyel el is értük azt, amiért jöttünk."

Korábban egyikőtök sem szerepelt még offline rendezésű tornán. Van bármiféle izgulás, hogy a nézők, a rajongók előtt kell majd szerepelnetek?

„Biztos lesz egy kevés, de nem lesz probléma vele. Egy idő után beleszokunk a környezetbe, és biztosak vagyunk benne, hogy jól fogjuk érezni magunkat."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„Összességében egy jó érzésekkel teli kupát akarunk játszani, de meg fogjuk izzasztani az ellenfeleket azért a továbbjutó pozíciókért."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

„Ricso nem tervezi folytatni a Rocket League-t versenyszinten. A csapatnak is már nagyon levezető szezonja van, ezért is adtuk bele a végén azt a nagyon keveset, amivel meglett a továbbjutás. Mondhatjuk úgy is, hogy ilyen búcsúképp értük el a célt."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!