Hirdetés

Így fest majd nagyjából az „Overwatch 2-élmény"

A Carbot Animations vicces videója tökéletesen bemutatja, mire is számíthatunk majd a Blizzardtól. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST Premier: Fall Groups 2022

NiP vs. Heroic

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Kevesebb mint két hónap van már csak hátra az Overwatch 2 megjelenéséig és a Blizzard nemrég úgy határozott, hogy nem lesz már több bétateszt, mondván elég adatot és visszajelzést gyűjtöttek be a játékosoktól. A döntés kicsit érthetetlen, főleg annak tekintetében, hogy a hype-vonatot így szépen kisiklatták, a projektről pedig a szimpla játékosok simán elfelejtkeznek, a rajongók pedig megint újdonságok nélkül maradtak. Persze kapunk majd néhány kozmetikumot az Anniversary Event harmadik felvonásának személyében, de az nem sok semmi, ha jobban belegondolunk. 

A béta alatt egyébként továbbra is sokan kritizálták a Blizzardot, hogy az egész inkább érződik Overwatch 1.5-nek, mint Overwatch 2-nek. Ezen a véleményen van a Carbot Animations YouTube csatorna csapata is, akik az OW1-hez készült vicces videóikat egy csokorba szedték, teletűzdelték reklámokkal, a videó címéhez pedig odaírták a 2-es számot és bumm. A fájó iróniától függetlenül azért érdemes ránézni az anyagra, mert rendkívül vicces jeleneteket tartalmaz, amiken még a hozzám hasonló kiégett játékosok is simán elmosolyodhatnak. 

A kommentelők amúgy nagyra értékelték a csatorna erőfeszítéseit és a tényt, hogy simán rommá égették ezzel a Blizzardot. A fejlesztők valószínűleg értik majd a viccet, viszont örülnénk neki, ha az előttünk álló hetekben azon dolgoznának, hogy tényleg egy folytatást kapjunk majd októberben, nem pedig egy szimpla ráncfelvarrást. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • 4ndr0 1 hónapja
  overwatch 2-nek 2020-ban kellett volna kijönnie és akkor lehetett volna belőlde valami. Így csak halva fog megszületni
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Ez nagyon jó
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés