Fortnite: Hatalmasat ugorhatunk ezzel a trükkel

Fogadjunk, hogy ezt nem ismertétek.

A Fortnite-ban gyakran hétről hétre változik a megtalálható tárgyak felhozatala, ezért is próbálkoznak a játékosok állandóan új trükkökkel, amelyek során különböző itemek megfelelő igénybevételével, előnyre tehetnek szert a meccsek alatt. Én is előszeretettel böngészem az erről szóló videókat , a napokban pedig sikerült találnom egy módszert, amiről még soha nem halottam, de a segítségével szuper nagyot ugorhatunk. 

A technikát GKI – youtuber – mutatta be, és elég hozzá egy Zero Point Fish, valamint 10 építőanyag.

Ahogy a videóban látható a feladat, miután építettünk egy falat, el kell fogyasztanunk a halat, és a dupla ugrással a magasba kerülhetünk akár egy másodperc alatt.

Részletesebben – és a rímeket mellőzve – a következőképpen fest a dolog. Ha a Battle Royale-ban rendelkezünk a frissen – július 27-én – visszakerült Zero Point Fish-sel és egy kevés – 10 – materiállal, akkor igazán hasznos módon használhatjuk fel ezt a kombinációt. A különleges hal elfogyasztásával, teleportáló képességre teszünk szert, melyet a dupla ugrással van lehetőségünk aktiválni. Ha ezt közvetlenül egy fal mellett, tekintetünket a tetejére szegezve végezzük, a játék fellő minket a magasba – mivel alapesetben a testünk az építménybe kerülne.

Érdemes ezt a módszert észben tartani, mert ha rendelkezésünkre állnak a kellő alapanyagok, akkor előnyhöz juthatunk általuk, hiszen könnyedén feltérképezhetjük vele a környéket, megúszhatunk necces szituációkat, és megtehetünk viszonylag nagy távokat a levegőben való folyamatos teleportálással. Ha elsőre nem sikerül a trükk nem kell aggódni, könnyebnek tűnik a megfelelő helyre való érkezés, mint azt gondolnánk.

Te ismersz hasonló trükköket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ismerted ezt a trükköt?

  • 25 %
  • 75 %