Fortnite: Két tárgyat elvettek, egyet viszont kaptunk

Szerintem elégedettek lehetünk.

Tegnap délután egy villámfrissítés keretében az Epic Games hozzáadott a játékhoz egy tárgyat, és eltávolított kettőt. Ez várható volt, hiszen a nyári esemény ezen a napon ért véget, de nem feltétlen az általunk gondolt tárgyak távoztak a szigetről. Mivel a No Sweat Summer Event  alatt került be a Crash Pad, a Boogie Bomb, az Impulse Grenade és az Icecream Cone, azt hittük, hogy mindtől búcsút veszünk 9-én, azonban csak a fagylaltoktól kell elköszönnünk, valamint a Firework Flare Guntól

Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban is velünk maradnak a fent említett szórakoztató tárgyak – valószínűleg egészen a season végéig. Ami szintén jó hír, hogy visszatért a már sok hete várva várt, és az évadelőzetesben is látott Junk Rift.

A nyár során végbement változtatásokkal érdekes fordulatot vett a játék, és inkább a szórakoztató irányba ment el. A mobilitást elősegítő tárgyak és a Junk Rift sokat dobhat a Zero Build játékmeneteken is. A Firework Flare Gun pedig nem gondolom, hogy sokaknak fog hiányozni, mivel alig használták a játékosok – sokkal komolyabb itemekkel lehet megtölteni a zsebünket.

Az Epic Games dolgozói jelenleg a nyári szünetüket töltik, amelyből előreláthatólag jövőhét közepén térnek vissza. Akkortájt számíthatunk a következő komolyabb frissítésre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek jó volt ez a kis frissítés?

  • 50 %
  • 50 %