R6E: Echo is csatlakozott az Extraction operátorok közé

R6E: Echo is csatlakozott az Extraction operátorok közé

Az Extraction csapata új tagot köszönthet, megérkezett Echo!

A Rainbow Six: Extraction jött, látott és szinte azonnal földbe állt, a 2022. januárjában megjelent játék nem aratott sikert sem a kritikusok, sem a játékosok között. Mostanra odáig jutott, hogy immár három hónapja nem kapott frissítést. A héten azonban magukhoz tértek a fejlesztők és előálltak néhány új ötlettel, bár azt nem tudjuk, hogy kiknek. Néhány napja egy Eclipse nevű játékmóddal bővült az Extraction, most pedig megérkezett a játék legújabb operátora is.

Echo és a Yokai drónok már megérkeztek az Extractionbe, de nem pont ugyanabban a formában mint amilyennek megismertük őt a Siege-ben. Egy kis átalakításon estek át a drónok, nem tudjuk őket a plafonra ragasztani. Helyette körbe-körbe kell vezetni a pályán és lőni is tudunk vele, különböző távolságokból.

A Rainbow Six Extractionban a Yokai drónokkal pedig stunolni tudjuk az Archaeanokat, vagyis a földönkívülinek tűnő ellenséget. Sokkal egyszerűbben el tudjuk pusztítani őket, ha stunolva vannak, ami miatt Echo máris egy rendkívül hasznos operátornak tűnik a játékban. 

Echo elsődleges fegyvere a Supernova, egy shotgun, amit csak Echo, Amaru és Hibana birtokol a Siege-ben. Ez a fegyver közelharcban lehet igazi társa a játékosnak, de hamar kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha kiürül a tár, ugyanis csak 6 töltényt kapunk hozzá. Echoban hatalmas potenciál van, ami igazán csak akkor válik láthatóvá, amikor feloldod a harmadik szintet vele, ezután válthatod le a shotgunt az MP5SD-re. Ha pedig eljutsz vele az utolsó tierig, akkor a Bearing 9 és Hibana Type 89-e is elérhetővé válik. 

Echo nem a legerősebb karakter a játékban, de annál nagyobb segítségére válhat egy csapatnak. A Yokai drónokkal egyszerre tudunk stunolni egy nagyobb csoport Archaeant, ezzel viszont nyomást is helyezünk a csapatunk többi részére. Miután Echonak a drónokat kell vezetnie, csak két ember tud igazából harcolni az ellenség ellen. Ráadásul drónozás közben kiszolgáltatottá válik egy esetleg támadás ellen, ami sokszor szülhet nehéz helyzeteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!