Egyetlen hétvége alatt elfogyott az összes jegy a Dota 2 TI világbajnokságra

Egyetlen hétvége alatt elfogyott az összes jegy a Dota 2 TI világbajnokságra

Az érdeklődők is gyorsan elkapkodták volna a jegyeket, mint a cukrot, de voltak náluk gyorsabbak is.

Miután bejelentette a Valve, hogy augusztus második hétvégéjén lehet megvásárolni a Dota 2 The International 2022-es világbajnokságra a jegyeket, a rajongók nem tétlenkedtek a vásárlással, de azért egy dolog beárnyékolta az eseményt.

Alapvetően két információt osztott meg a kiadó a közösséggel, az egyik, hogy a napi 63 (körülbelül 24 ezer forint) és a heti 254 dollárba (körülbelül 96 ezer forint) kerül. A döntőre október 29. és 30. között kerül sor, erre a hétvégére pedig külön kell fizetni. A finálé egyetlen napjára 360 (körülbelül 137 ezer forint), míg a teljes hétvégére 615 dollárt (körülbelül 234 ezer forint) kellett kicsengetni. Nem éppen pénztárca kímélő árakról beszélhetünk és akkor még nem is számoltuk hozzá a repülőjegyet és a szállást. Dacára ezeknek az infóknak, mégis a hétvége alatt az összes jegy elkelt, egyszerűen elkapkodták mindet, mint a cukrot. Ez persze a jegyüzéreknek is köszönhető, ugyanis hiába volt egy felhasználó esetében 5 jegy/napra limitálva a megvásárolható jegyek száma, mégis óriási kárt okoztak a nemkívánatos személyek, hiszen tele van a net a fentebb látott összegeknél is drágább jegyekkel.

A Dota 2 The International világbajnokságot idén a szokásoktól eltérően október 15. és 30. között rendezik meg, aminek a része a csoportkör, a rájátszás és a finálé is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!