A Fortnite története: Mi az a fényes tárgy az égen?

A Fortnite története: Mi az a fényes tárgy az égen?

Számomra például ez volt a legizgalmasabb season.

A Fortnite második évada a kellő mennyiségű frissítésnek köszönhetően sikeresen növelte a játék iránt érdeklődők számát. A Battle Pass, az új tárgyak és a sziget fejlesztése is abba az irányba terelte a játékot, hogy a legnagyobbak közé tartozzon. A Season 2-ről bővebben az előző cikkben írtam, ezt alább olvashatjátok:

A Season 3 2018. február 22-én kezdődött. Kiemelkedően fontos korszak ez az Epic Games és a játékosok számára is, hiszen nagy áttörést hozott a játék iOS-eszközökön való megjelenése – rengetegen csatlakoztak be telefonról akkoriban –, és végre a Fortnite-ot folyamatosan formáló történetszál is kezdetét vette.

Az új évad kezdetével a térképen csupán egy komolyabb változás történt, megjelent az egyik kedvelt területünk – amivel sajnos már régóta nem találkozhattunk –, a kínai tematikájú Lucky Landing.

Season 3 térkép

Ahogy teltek a hetek, az égen felfedezhetővé vált egy fényes tárgy, aminek a mérete folyamatosan csak nőtt. A játékosok ezt nem tudták mire vélni, azonban idővel rájöttek, hogy  egy közeledő üstököst látnak. Hatalmas izgalommal töltött el mindenkit, hogy vajon mit fog ez az esemény kiváltani. Ahogy közelebb került, kisebb meteorok csapódtak be egyre nagyobb gyakorisággal, és ez komoly hatással volt a Battle Royale menetekre is – képesek voltak lerombolni, és felgyújtani a tárgyakat. Akkoriban még nem voltunk hozzászokva a különleges játékon belüli eseményekhez, ezért ennek következtében mindenki Fortnite lázban égett, és gyártotta a valóságtól gyakran teljes mértékben elrugaszkodott teóriákat. A fényes tárgy végül csak Season 4-ben érte el a pályát, ezért erre a következő részben térünk ki.

Elképesztően sok hasznos item került be ebben a időszakban is, melyek közül párat most kiemelnék. Megérkeztek a lámák, amiket máig imádunk és elképzelhetetlen nélkülük a játék. Hozzáadásra került a Vending Machine  ezekkel szintén találkozhatunk jelenleg is a szigeten –, valamint a mára már vaultolt Port-a-Fort és a Remote Explosives.

A harmadik évadban megvásárolható Battle Pass olyan különleges kinézeteket tartalmazott mint például a Moonwalker, a Dark Voyager és a The Reaper. A tárgyakról és a kozmetikai elemekről szóló bővebb listát az alábbi galériában tekinthetitek meg:

Mission Specialist

A galériáért kattints a képre!

Season 3 során még bekerült a Teams of 20 LTM, ahol öt darab húsz fős csapat harcolhatott egymással. Ekkoriban ez hatalmas durranás volt, hiszen a Creative ahol ma már mindenféle játékmóddal találkozhatunk, nem létezett. Az évad 2018. április 30-án ért véget, és minden egyes játékos izgatottan várta a következő napot, és azt, hogy megláthassa a meteorbecsapódás okozta károkat.

Titeket is hatalmas izgalommal töltött el a meteor érkezése?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Visszavágysz ezekbe a seasonökbe?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %