R6S: Így lépheted a szinteket a leggyorsabban

R6S: Így lépheted a szinteket a leggyorsabban

Van, amikor lassan gyűlik az XP, de egy-két trükkel ezen könnyen segíthetünk.

Ezernyi apró részletre bonthatnánk a Rainbow Six Siege játékmenetét és az biztos, hogy az XP-gyűjtés, a szintlépés is fontos része a játéknak, ugyanis az új szinteken új játékmódokat, kinézeteket és operátorokat oldhatunk fel. De hogyan működik a szintlépés és hogyan gyorsítható a folyamat?

XP vagyis tapasztalati pont szerzésre az egyetlen módja a fejlődésnek, szerencsére ehhez nem kell sokat tennünk, csupán játszani a játékkal. A játékmódtól függően, minden meccs után jár XP, persze egyes módokban több, másokban kevesebb és nyilván az eredmény, valamint a lejátszott körök száma is sokat számít. 

Hogyan lehet gyorsan szintet lépni?

A folyamatos XP gyűjtés nehéz és fárasztó lehet egyes játékosok számára, ráadásul egy bizonyos idő után könnyen megunhatja az ember a Quick Match és Unranked játékmódokat. Pedig ezekkel a játékmódokkal nem árt megbarátkozni, ugyanis ezekkel lehet a legjobban farmolni. Maximum 5 körből áll egy meccs, ezzel tényleg gyorsan lehet haladni és már néhány percnyi játékkal is értékes XP-t gyűjthetünk.

Ezt olvastad már?

Az 50. szint a vízválasztó, ezután ugyanis  nincs több játékmód, sem új operátor. Az extra szintek extra renownt érnek, amikből új operátorokat, új skineket vásárolhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!