S1mplet és YEKINDARt is nevezték a Pro League-re

S1mplet és YEKINDARt is nevezték a Pro League-re

Persze semmi sem garantálja, hogy s1mple valóban játszani is fog az EPL-en.

Az ESL tegnap publikálta a Pro League 16. szezonjának nevezési listáját, amiből kiderült, hogy a NAVI nevezte s1mplet, a Liquid pedig YEKINDARt. Előbbi azért érdekes, mert az ukrán játékos meghosszabbította a nyári szünetét és a BLAST Premier csoporkörét kihagyhatja személyes okokból. Viszont a nevezése még nem árul el túl sokat, mert eredetileg a BLASTra is lejelentették őt a csapatban két cserejátékos, headtr1ck és nipl mellett.

Ami YEKINDARt illeti, egyre valószínűbb, hogy a Liquiddel marad hosszútávon is, ha a BLAST Premier után következő versenyen ismét használhatják őt a felállásban. Az amerikai szervezet annyira biztos a dolgában a jelek szerint, hogy cserejátékost nem is neveztek. Egyre közelebb lehet az a jó hír, amit a Liquid menedzsere lebegtetett be egy héttel ezelőtt YEKINDAR jövőjéről.

További érdekesség, bár ezen a ponton kezd megszokottá válni: a NIP nem nevezte dev1cet. Ezzel szemben az ENCE 10 játékost is nevezett az EPL-re! A főcsapatuk jelenlegi három játékosával indul a névsor, azaz madennel, dychával és Snappival, ez eddig tiszta. De az edzőjük, sAw is játékosként szerepel, valamint a teljes ENCE Academy, beleértve az ő edzőjüket is. A korábbi pletykák szerint valde és SunPayus érkezhetnek az ENCE-hez Spinx és hades helyeire, de ezek az átigazolások úgy tűnik, nem futottak be időben az ESL felállás zárja előtt. Kíváncsian várjuk, mit tehet a finn szervezet így.

Az ESL Pro League 16. szezonja augusztus 31-én indul és október 2-ig fog tartani. A ligát a már megszokott helyen, azaz az Esport1TV kínálatában kell keresni az élő, magyar nyelvű közvetítésért!

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!