Zsákbamacska a MOUZ csoportja a Pro League 16. szezonján

Zsákbamacska a MOUZ csoportja a Pro League 16. szezonján

Az Esport1TV idén ősszel is élőben, magyar nyelven közvetíti az ESL Pro League teljes szezonját!

Augusztus 31-én elindul az ESL Pro League 16. szezonja, ahol többek között olyan csapatok versengenek majd az átigazolási szezon után, mint a torzsival induló MOUZ, valamint az új G2, ENCE, Vitality, fnatic és Evil Geniuses felállások. Természetesen az idei év két nagyágyúja, a FaZe és a NAVI is tiszteletét teszi az egyelőre ismeretlen helyen rendezett LAN-on – karriganék ráadásul címvédőként térnek vissza az EPL-re.

A csoportokat böngészve az átigazolási szezon bizonytalansága miatt nehéz megmondani pontosan, hol és mire számíthatunk, de azért nagyjából belőhetőek az erőviszonyok. Az A-csoportban a NAVI a favorit. Rajtuk kívül több új felállás is lesz itt, akik közül bárki odaérhet a maradék két rájátszást érő helyre – igazi halálcsoport. A B-csoportban a FaZe magaslik ki, a G2 az új felállásával és az emiatt várható nászutas időszakkal számolva szintén továbbjutónak számít, egyedül a harmadik hely sorsa kérdéses. A C-csoportban tiszta favorit nincs, egészen kiegyenlített a mezőny. Viszont az ENCE miatt igazi zsákbamacska ez a csoport, azon áll vagy bukik minden (akár a MOUZ sorsa is), hogy milyen lesz Snappiék új csapatának tűzereje az előzőhöz képest.

A D-csoport viszont egészen nevetséges a minőségét tekintve a másik háromhoz képest: a Cloud9 a favorit, talán, náluk sosem tudni; a Liquid YEKINDARral (ha egyáltalán vele játszanak) valószínűleg ütőképes; a FURIA és az EG kiszámíthatatlan, de semmiképp sem ígéretes; a Movistar Riders SunPayus nélkül gyenge lesz; az Eternal Fire új felállása vastag kérdőjel, de inkább rossz, mint jó. Aki sikeresen megtippeli kommentben, hogy ezek közül melyik három jut tovább, a vendégem egy kekszre!

Kattints a képre a csoportok pontos menetrendjéért!

Közvetítés

Az Esport1TV idén ősszel is élőben, magyar nyelven közvetíti az ESL Pro League teljes szezonját! Semmiképp se maradjatok le róla!

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!