Holland játékost igazolt a fnatic

Holland játékost igazolt a fnatic

A fnatic új játékosának még egy kis mémeléshez is volt kedve a bejelentéskor.

Újabb játékos távozik az ECSTATICtól, miután a fnatic leigazolta a holland FASHR-t HEAP helyére. A próbaidős svéd úgy tűnik, nem győzte meg a fnaticot, ezért már a szezon előtt újabb cserét hajtanak végre úgy, hogy egyetlen tornán sem játszott a teljes felállás együtt. Ezzel együtt a fnatic megerősítette, hogy mezii lesz az irányítójuk ősszel.

FASHR közel egy éven át játszott az ECSTATICnál, amely akkor még a Lyngby Vikings néven futott. Több, tier 2-3 tornán is sikeresek voltak birdfromsky irányítása alatt, első és második helyezéseket zsebeltek be a Funspark ULTI és a Pinnacle Series regionális tornáin. A holland játékos most mindezt hátrahagyva fekete-narancs mezbe bújik, amiről azt nyilatkozta, megtisztelő a számára.

A fnatic a tier 3 csapatokat megszégyenítő sebességgel cserélte idén az embereket: kirakták smooyát, kispadra került ALEX és poizon, majd érkezett a CPH Flames két legjobb játékosa, nicoodoz és roeJ, valamint HEAP, aki nem játszhatott velük a Pinnacle Cupon, így f0rest ugrott be helyette. Reményeik szerint ez a kaotikus időszak most véget ért. Az viszont kérdéses, hogy mégis milyen eredményekre számít a szervezet ezzel a felállással az év elejéről ismert csapattal kontrasztba állítva. Szerencsére nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, hiszen a fnatic az IEM Road to Rio selejtezőkkel kezdi a szezont bő egy hét múlva.

A fnatic felállása

Freddy KRIMZ⁠” Johansson
William mezii⁠” Merriman
Nico nicoodoz⁠” Tamjidi
Fredrik roeJ⁠” Jørgensen
Dion FASHR⁠” Derksen

Jamie keita⁠” Hall (edző)

A fnatic új játékosának még egy kis mémeléshez is volt kedve a bejelentéskor. A Forma–1-ben jelenleg zajló átigazolási dráma copy-pastáját használva, Oscar Piastri közleményét átírva ismerte el, hogy tényleg szerződött a fnatickal. Maga az ötlet nem új, a Williams versenyzője, Alex Albon is így jelentette be a hosszabbítását.

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!