R6S: Spoit nyerte a SiegeGG Berlin Major MVP címet

R6S: Spoit nyerte a SiegeGG Berlin Major MVP címet

Alig 18 évesen elérte azt, amit rengeteg játékostársa hosszú évek alatt sem tudott.

Óriási döntőt játszott néhány napja a FaZe és a Rogue a berlini Six Major utolsó napján. Parádés mérkőzés volt, amire még hosszú évekig emlékszünk majd és a játékosoknak is emlékezetes marad. Például annak a William "Spoit" Löfstedtnek, aki miután idén áprilisban pont betöltötte a 18. életévét, megnyerte a SiegeGG legértékesebb játékosa címét a Berlin Major alatt.

A Rogue fiatal csodajátékosa már a Major előtt is remekelt, végig dominálta az EUL Stage 2-t is. Berlinben kicsit sem látszódott rajta a nyomás, pont ugyanúgy remekelt az élő közönség előtt is, mint az online EUL-meccsek alatt bármikor. 

Spoit statisztikáit összesítve kiderül, hogy miért is őt választották meg legértékesebb játékosnak. Ő volt a legjobb Rogue játékos a SiegeGG Rating szerint ahol 1.09-es értékelést kapott, +25-ös K/D-val (a második legjobb a csapatában) és egy rendkívüli Entry splittel zárta a versenyt. Ez volt a legjobb arány csapatában és a harmadik legjobb az egész Majorön. 

EVP-k

A SiegeGG díjazza a különösen értékes játékosokat avagy az EVP-ket (Exceptionally Valuable Player) is, akik szintén magasan kitűntek a többiek közül, de nem érték el az MVP díjazott statisztikáit. 

Pascal "cryn" Alouane 

A két német játékos közül az egyik, Cryn, csak egy minimálissal maradt alul csapattársával szemben. Szinte megállíthatatlan volt a fragek szempontjából, +27-es K/D aránnyal ő birtokolta a negyedik legjobb számot az egész eseményen.

Jaime "Cyber" Ramos

A FaZe Clan egyik játékosa halálos formában játszott, hasonlóan mint ahogy tette azt a Sweden Majorön is, de egyetlen körrel elbukta a győztes címet. Ez azonban nem tántorította el attól, hogy megszerezze a legnagyobb K-D és Entry számokat az egész tornán.

Ezt olvastad már?

Lucas "soulz1" Schinke

Cyber csapattársa szintén remekelt a versenyen. A berlini Six Majort pályafutása a harmadik legnagyobb K/D-mutatójával fejezte be, valamint nyolc plantet is magáénak tudhat a tornáról. 

Gabriel "volpz" Fernandes

Egy Spoithoz hasonló újonc, a w7m esports játékosa ugyan kiesett a negyeddöntőben, de még így is ő volt a negyedik legmagasabban értékelt játékos a tornán. Fényes jövő állhat előtte, kíváncsian várjuk, hogy mit mutat majd a soronkövetkező versenyeken.

Lucas "DiasLucasBr" Dias

A verseny harmadik újonca is EVP-címet szerzett! A brazil XSET-játékos kulcsfontosságú volt a csapata számára. Ő érte el a legmagasabb KOST-mutatót a teljes tornán, annak ellenére is, hogy pont a Rogue ejtette ki őt a negyeddöntőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!