R6S: Ilyen lesz az új map ban rendszer

A Rainbow Six Siege bejelentett egy jelentéktelennek tűnő, ám annál fontosabb változást, ami minden játékosra kihat majd! 

Rengeteg újdonságot hoz magával Operation Brutal Swarm, megváltozik többek között a map ban phase is. A csapatoknak mostantól 5 pályát kínál fel a játék, amik közül kibannolhatnak egyet-egyet, majd a rendszer a maradék háromból véletlenszerűen kisorsolja azt a pályát, amin játszanunk kell... igen, tényleg ez lesz.

A Ubisoft ezzel azt szeretnél elérni, hogy a játékosok kénytelenek legyenek több különböző pályán játszani. A három pályás rendszernél sokszor előfordult, hogy a játékosok az ALL chatet használva megmondták az ellenfélnek, hogy melyik pályát tiltsák és így legtöbbször ugyanazon a néhány pályán játszottak. Emiatt a kevésbé közkedvelt pályák, mint például Kanal, Theme Park, Favela, Emerald Plains, Border, Outback vagy Consulate alig tűntek fel a meccseken, mindneki ugyanazt az öt pályát (Club, Chalet, Kafe, Oregon, Villa) játszotta. 

Mivel a legújabb pályák szinte kivétel nélkül bannolva lettek, a játékosok csak ritkán tudták kipróbálni rankeden. Ez a változás kicsit enyhít ezen a problémán, mivel öt pályából nagyobb eséllyel kerülnek majd ki az újabbak, legalábbis a tervek szerint.

Melyik a legjobb pálya Rainbow Six Siege-ben?

A Siege legjobb pályája jelenleg Clubhouse, ezt mutatják a számok. A játékosok tapasztalatai itt szinte kivétel nélkül pozitívak és mivel ez egy sokak által ismert pálya, senki sem téved el rajta. Ha van rá lehetőség, mindenki itt játszik rankedet.

A terület nagy részét áttörhető falak teszik ki, legyen az sima fal, hatch vagy plafon. És ha ez sem lenne elég, a taktika, amit a csapatok követnek, nagy részben attól függ, hogy milyen operátorok lettek kitiltva a meccs elején. Egy Thatcher nélkül például sokkal másabb a helyzet mintha Hibana vagy Maverick nélkül kéne támadni. 

Clubhouse az egyetlen pálya, ami soha nem lett eltávolítva a kompetitív map poolból. Sokszor kapott reworkot és kisebb változásokat, de mindig a legjobb maradt. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!