R6S: Ash ismét az új meta fontos része lehet az Operation Brutal Swarmban

R6S: Ash ismét az új meta fontos része lehet az Operation Brutal Swarmban

Az utóbbi időben kicsit elhanyagolták az ikonikus operátort, de közel a visszatérés!

Ash mindig is a legikonikusabb operátorok közé tartozott a Rainbow Six Siege-ben. Jagerrel együtt valószínűleg ők ketten a legnépszerűbbek az egész játékban, mindenki ismeri, mindenki szeret vele játszani, mégis, az utóbbi időben valahogy eltűnt a szerverekről.

Egy időben rendkívül erős operátor volt, azonban a Ubisoft legyengítette őt, miután elvették tőle a stun gránátokat és később az fő fegyverét, az R4C-t is átformálták. Más operátorok kerültek előtérbe, például Zofia és Finka az LMG miatt. Ez volt Ash hosszú uralmának vége.

Most viszont úgy néz ki, hogy visszatérhet. A Rainbow Six Siege bemutatta, hogy miként változik majd a recoil, aminek köszönhetően több kiegészítőt rakhatunk majd a fegyverekre. Az Angled Grip például egy második esélyt adhat Ash R4C-jének. 

Ezt olvastad már?

Kell nekünk Ash?

Ash mindig is hasznos volt. Egy remek entry fraggerről beszélünk, gyors, erős loadoutja van és a képességével könnyedén elpusztíthatjuk a védők golyóálló eszközeit. Mivel az új recoil model javít az R4C-n, míg az LMG-et pont, hogy gyengíti,  Ashnek minden esélye meg lesz, hogy újra a meta középpontjába kerüljön. Természetesen nem csak ő erősödik majd, Iana és Finka továbbra is nagyon jó kombó marad, de Ash és az R4C abszolút közönségkedvencnek számít az R6S-játékosok körében. 

Másodlagos eszközök szempontjából sem hagy majd kívánnivalót maga után. A két claymore segítségével könnyen elvághatjuk a roamoló védők útját és megnehezíthetjük a rotationt is. Ash sosem tűnt el teljesen, de az Operation Brutal Swarm után erősen úgy tűnik, hogy visszatérhet a csúcsra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!